reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

hejkum
Befatka oj to porzadzisz:-D:rofl2: i co zakupki udane?
PM całe szczescie ze nic sie nie stało :tak:tylko na starchu sie obeszło
buziaczki dal Tosienki :-*
Kra to mały alpinista ci rosnie:-D:-D:-D:-D:-D a moze uda sie z ta praca;-)
Ewa nie zazdroszcze @ ale i tak dlugo sie uchowałas bez;-)
Weronika i jak dzis lepszy humor? mezus przeprosił?
Agunia mozesz psikac do noska woda morska, i jak pisała Beti na noc posmarowac pulmexem:tak: i oczywiscie odciagac gluty:-p jest tez nasivin w kropelkach na katar
Ninja ja tez czasem miewam kompleks wykształcenia :-( ale mysle ze kiedys moze sie dowartosciuje i skoncze jakies studia ;-)

zdrówka dla chorowitków:happy: i wrócły córy marnotrawne;-):tak: tesknota was zmozyla za nami nie:-D

Dla Basi i Dzemika moc uscisków i buziaków :*******

Ostatnia edycja:
reklama
No nie mogę wcięło mi posta, pierwszy raz mi się to zdarza a tak się naprodukowałam........:wściekła/y:

Na razie nie odpiszę nic bo jadę teraz mojego ojca odebrać ze szpitala i zawieźć do domu.

Beti tą pracę to myślę, że ktoś inny ma już w kieszeni:zawstydzona/y:ja nawet gdybym miała taką możliwość na "ustawienie" to bym nie chciała w ten sposób:no: I wybacz słownictwo, ale.....czy Ciebie porąbało?????? o tej porze siedzieć na bb;-)
Ninja, mrówa ja tak do szukania pracy to jak do jeża podchodzę:-p i jestem na tyle bezczelna, że tylko w swojej miejscowości, no a że zwalnia się miejsce w gminie to wstyd choć nie odkurzyć cv;-)Jakbym ją dostała, to nawet nie mam z kim Emiśka zostawić:szok: I dziewczyny o jakich Wy kompleksach bredzicie:angry: Ja to mam odwrotnie - skończyłam dwa kierunki, ale zajęłam się matkowaniem, więc moje doświadczenie zawodowe to tylko staż (na którym swoją drogą nieźle dostałąm po d...ale to się tylko na zamknięty nadaje:baffled:) więc chyba nigdy nie da się mieć wszystkiego. A tak z perspektywy czasu, to myślę, że całkiem nieźle jest dobierać studia do pracy, którą się np. już wykonuje, a nie kierować się planami:confused: Ninja ja też sobie mówię, że jestem zaj...sta - innym też to wmawiam, żeby nie zapomnieli przypadkiem:rofl2: No i dziewczyny co wy jaka tęsknota.... to strach, że nam zrobicie.......jesień średniowiecza;-);-);-);-);-);-)A tak na serio to coś zmęczona ostatnio byłam i zaganiana:zawstydzona/y:
asze dużo zdrówka dla Zuzi:tak:tego szczeniaczka widziałam w Tesco i trochę się rozczarowałam - taki on skromny zasób słownictwa ma:dry: za to do mojej siostry przyszła już gawędziara dla Emiego na gwiazdkę i jest suuuuuper:-p
AsiaM całuski dla Basieńki:tak::-)
ewa nie zazdroszczę nocy:-(mój oststnio kwęczy nad ranem, ale przynajmniej nie je po 4 razy w nocy, jak bywało wcześniej:angry:
agunia ja myślę, że już tego typu listy poszły do mediów z forum gazety i był odzew, więc chyba nie ma co masowo zapychać skrzynek wydawcom, bo to nie im chcemy przecież zaszkodzić:confused: Ja się tak zastanawiam, czy ta cała afera nie napędza przypadkiem "koniuktury" tym zbokom :no: I szczerze mówiąc, to lubię sobie tu siedzieć na bb i choć przez chwilę wierzyć, że świat dzieci jest idealny, co nie znaczy, że nie robię wszystkiego, by zapobiegać nieszczęściom:tak:Nie zrozumcie mnie źle dziewczyny, ale ja już nie chcę roztrząsać takich paskudztw na forum, ale to tylko moje zdanie, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam:sorry:

kra jak byłysmy jeszcze w ciazy wkleiłam tu pewien smutny wierszyk - dostałam za to naganę od dzieczyn ze to forum ma byc radosne a nie zamulać... i wiesz co?z poczatku czułam sie urazona bo to była moja wewnętrzna potrzeba zeby się z nimi tym podzielić bo bardzo to przezyłam, ale potem przemyslałam sprawę i doszłam do wniosku ze rzeczywiście za duzo zła jest na świecie na które nie mamy większego wpływu i powinna byc zawsze gdziec taka oaza spokoju gdzie można sie zalogowac;-)i odpocząc od świata dorosłych:tak:
dziekuje przy okazji PM -nie wiem czy pamietasz ale to ty mnie tu z powrotem zagoniłas:sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla DŻEMIKA i BASI!!!

Iza, Kra - mi aptekarka powiedziała, że można podać Flegaminę do 17-tej i wczoraj podałam o 17.15 i noc była spokojna. Za to dzisiaj rano Emilka pluła tym syropem i się krzywiła.
PM - okropne miałaś przeżycie. Mi też w takich sytuacjach wyobraźnia podsuwa najgorsze możliwości.
Kasia - nieciekawie się u Was działo, ale dobrze, że już choroba przechodzi
Siwona - rzeczywiście starałam się wychodzić codziennie, ale jak pada deszcz, to zostaję w domu, bo nie widzę sensu spacerowania z dzieckiem zamkniętym w foliowym namiocie, w którym i tak nie oddycha świerzym powietrzem. Jak było bardzo zimno, to wychodziłam tylko na pół godziny, jak cieplej, to ok. godziny, więcej Emilka nie znosi, bo marudzi. Czasem też wychodzę dwa razy.
kra - ja też umówiłam się na rozmowę w mojej bylej firmie (w trakcie macierzyńskiego skończyła mi się umowa). Prawdę mówiąc im bliżej stycznia, tym mniej chce mi się wracać do pracy, ale wiem, że im dłuższa przerwa, tym trudniej będzie mi wrócić do zawodu.
Asze - drówka dla Zuzi. Co do czytania, to zamknęli mi bibliotekę do 15.01! Zdążyłam ze trzy razy coś wypożyczyć i tak bez zawiadomienia pozbawili mnie możliwości czytania nowych książek.
Weronika - pisz jak wyniki badań, bo wszystkie jesteśmy bardzo ciekawe!

U nas dzisiaj spokojnie. Wczoraj Emilka ślicznie usnęła w łóżeczku i długo spała. Obudziłam się o 8.20 i zdziwiłam się, że jeszcze śpi, bo ostatio budzi się o 8-ej, a okazało się, że ona tak cichutko bawiła się w łóżeczku, że się nie odbudziłam, a mam bardzo lekki sen. Odkryłam dzisiaj piąty ząbek - prawa górna dwójka.

reklama
Do góry