reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

PM - uhh działo się:szok:ale chyba ktoś tam w górze nad tosią czuwał skoro jednak nic wielkiego sie jej nei stało:tak:
a you can dance wygrała Wiola:-)

reklama
siwona ja o tym samym pomyślałam:-D ,że też się wszystkie na raz pokazałyśmy;-) My na spacerki chodzimy zawsze 2-3 razy dziennie, jak trochę pada lub wieje to najczęsciej w chuście i pod parasolem razem:tak::-) Nie wychodzę z dziećmi tylko wtedy, gdy mają gorączkę, widzę, że są osłabione (czasem nawet katar wykańcza, a coś groźniejszego nie) lub jest poniżej -10 stopni:tak: nie wliczam huraganu, czy burzy:sorry:
PM dzięki Bogu,że wszystko ok:szok: Nie myśl kochana , co by było gdyby, bo oszalejesz:-(Mój Kudłacz jechał autem z wujkiem, który prowadząc dostał zawał i długo musiałam uczyć się, żeby nie analizować:no:
kasia nooo czeeeeeść;-) - zdrowia życzę Julce:tak: Mój Kurduplo też wstaje i właściwie od tygodnia spędza większość dnia na dwóch kończynach:laugh2: Ja myślę, że jak dzidek sam daje radę wstać, to znaczy, że jest gotów i nic mu nie będzie:tak:Ja przez pierwsze 3 dni kontrolowałam upadki, aż nauczył się pacać na tyłek i teraz w sumie sam śmiga po mieszkaniu, pchając coś przed sobą:rofl2: Ostatnio przysunął sobie samochodzik do fotela i po nim wdrapywał się na ten fotel, a przypuszczam, że docelowo miał wleźć na ławę:angry:

Witam
Dziekuje kochane za troske:tak: dzisiaj juz lepiej nie bylo strasznego placzu ale prawie caly dzionek spedzil u mamuni na raczkach :sorry: jeszcze nie jest tak jak powinno ale co sie dziwic jak mu naruszyli jezyczek z tym ze tak fajnie mi sie na niego patrzy jak sie ... oblizuje, wywala na zewnatrz ten jezorek:laugh2: bo nie robil tego do tej pory:sorry:
A jesli chodzi o mnie to mozecie do mnie mowic ARNI tak mnie lapki bola ze nawet do konca zgiac i wyprostowac nie umiem :baffled:
weroikaa-3maj sie bedzie dobrze po burzy wychodzi slonko:tak: sciskam mocno i tez czekam na info co tam a i nie mow tak o sobie bo tak nie jest masz teraz zly okres ale to minie
beti-no co ty :eek: popieram dziewczyny-jestes bardzo sympatyczna:-):-):-):-)
Asia-duzo cierpliwosci:tak: wiem cos na ten temat:baffled: 3maj sie dasz rade
PM-o ja pierdziele nie wiem czy bym to przemilczala:crazy: a jeszcze jakby trafila na moj zly dzien to uuuuu az jej wspolczuje:wściekła/y: no co niech uwaza na to co robi:angry:
a i smacznej malinki;-):-)
kasia-no to nie ciekawie macie oby bylo juz tylko lepiej i nic nie wrocilo:tak:
Co do nk to hym... wiadomo ze nie daje sie niewiadomo jakich zdjec ale jak ktos bedzie chcial to sie postara i cos zmajstruje tak jak pisala befatka-milego sobotniego szalenstwa:-):-):-)
A filmiku nie bede komentowala bo nawet do konca nie ogladalam az mnie zoladek zabolal i wszystkie kosci... nie wiem co bym zrobila gostkowi
EMILKO BUZIACZKI DLA CIEBIE:-)

Niekat - to jedyny program , który oglądam w tv a i tak tydzień temu zapomniałam obejrzeć a dziś zdążyłam na ostatnie 15 minut. ci ludzie niesamowite rzeczy wyczyniają ze swoim ciałem! (No a Wiolka był amoją faworytką od początku ;-))

No wróciły córy marnotrawne! Jednak trochę się cykacie, że o Was zapomnimy, co? :-D:-D:-D

Weronika - pinda jesteś, ze tak o sobie napisałaś! Jestem przekonana, że tak naprawdę wcale tak nie myślisz a ten tekst to jedynie ze względu na nienajlepszy nastrój od wczoraj, prawda?
Ręcamy i nogamy podpisuję się pod Twoją charakterystyką pióra Kry :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Buziaki i przytulańsko! :-):-D
Beti - druga do raportu! - Ty tu naszą gwiazdką jesteś a takie bzdury o sobie wypisujesz! Dziewczyno, opamiętaj się! :-)

Wiecie co - ja tam mam tak od dzieciństwa - jak się sama nie docenię to nie mam co liczyc , że ktoś mnie doceni, hahaahahahahaahahahaahah - to chyba taki syndrom drugiego dziecka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D U mnie sprawdza się znakomicie, hahahaahahaahah, lubię siebie i często powtarzam to najbliższym, że jestem zajebista :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (no czasem złapię jakiegoś smutasa ale raczej szybko mi przechodzi):-p Jedynie kompleksu wykształcenia nie potrafię do końca przeskoczyć ale nadrabiam "inteligencją emocjonalną" ;-)
Podam przykładowy instruktaż dla początkujących - staję przed lustrem i mówię: "te spodnie na dupsku trochę przyciasne ale i tak jestem zajebista" :-D:-D:-D. No drogie Panie! - zainteresowanym polecam przećwiczyć!;-)

Kra - ja też właśnie zaczęłam skłądać cv ale na razie wyjątkowo wybrednie więc raczej nic mi z tego nie wyjdzie, hahahahah, bo ograniczam się na razie do promienia kilku km od mojego domu, co by jak najszybciej wracać do Nygusa (moje wcześniejsze firmy były 50 i 60 km od domu ale warto było :-p):-D:-D:-D:-D

Co do NK to już mi się zdarzyło, że ktoś, kogo przelotnie gdzieś poznaąłm albo jakiś dalszy sąsiad był wręcz urażony, że nie przyjęłam jego zaproszenia :baffled: Przecież nawet nie mogę o takiej osobie powiedzieć, że ją lubię, bo np. z Wami wiele już tematów przerobiłam i ciążę przeszłam i ciężkie czasem chwile po narodzinach dzieciaków - radości i smutki mojego niedługiego "mamowania", tym bardziej, że wśród moich znajomych pierwsza byłam w ciąży i gadać mi się z nimi o tym nie chciało nawet bo i tak nie umieliby sobie wyobrazić co czuję :sorry: ps - dziś weszłam na wątek ogólny z datą 27.03.2008 i aż się rozczuliłam jak wszystkie mnie wtedy dopingowałyście :sorry:

Filmiku nie komentuję, bo już wszystko napisałyście... Straszne. Nie obejrzałam do końca.

Siwona - my z Tymonem też codziennie na dworzu - no chyba, że pada to czekamy aż przejdzie - nawet jak był chory to lekarz pozwolił nam być na dworzu :tak:

kasia_s - zdrówka dla Julki! To się biedactwo umęczy (i Ty też - Tymon był chory tydzień a ja padałam a co dopiero 3!)

Befatka - no a jak nazywa się zwariowaną osobę? No proszę, jak? :-D:-D:-D:-D Oczywiście, że to w 100% pozytywne określenie! :laugh2:

Ale jestem pierdolnięta - ta godzina a ja sobie na lajcie piszę na forum.... A o 06.30 o ile aż tyle da mi syn pospać będę stękać i znów namawiać go, żeby nauczył się w końcu chodzić i sobie poszedł...

Witam!:-)
Czy wyście dzisiaj oszalały??:confused2:;-) Tyle stron!!!
U nas niestety do kataru dołączył kaszel, do tego śpi i świszczy, jutro jedziemy do lekarza. Byłam dzisiaj w Tesco, głównym celem zakupów był szczeniaczek, którego nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, na szczęście małżon jedzie w piątek do Poznania do wstąpi do Carrefoura, ponoć tam są.
Filmiku nie obejrzałam do końca, nie mogłam. Brak słów:no:
Weronika oby było po Twojej myśli:tak:, ale jakby nie było, będzie dobrze:tak:
Doris przeczytałam "Spiralę Pandory" - super!! Bardzo się cieszę, ze mi poleciłaś książki tego autora, tyle mam do przeczytania:tak:
Beti jest już kolejna "Jeżycjada" jak zwykle rewelacja, przeczytałam w jeden dzień i tak mi zal że już się skończyło, ale w przygotowaniu jest następna część:tak:
Ninja trafne oceny:tak:. A ja?? Za to ja Ciebie widzę jako pewną siebie babkę, która zawsze wie czego chce i nie da sobie w kaszę dmuchać:tak::-)
PM co za "przygoda", dobrze że nic się Tosi nie stało. Buźki dla niej:tak:
Kasik jak Dominiś?? Taki był dzielny. I Ciebie też podziwiam, ja bym sie rozkleiła na bank:tak:
Befatka udanej imprezki!! "Grzeczna" bądź:rofl2: I nie zapomnij wypić jednego za koleżanki z bb!!!
Siwona ja podobnie jak Kra i Doris wychodzę codziennie, nawet kilka razy dziennie chociaż po kilka minut, żeby sie mała dotleniła:tak:
Weronika ja oceniam Cię tak jak Kra! Bardzo trafnie Cię oceniła:tak:
Kra, Niekat ja właśnie siedzę, wcinam orzeszki w czekoladzie i popijam pepi:tak:, dorosłość jest super:rofl2:
Solenizantom słodkości i zdrówka:-):-)
Wszystkim dzieciaczkom zdrówka!! Precz choroby!! Święta idą:tak:

Dziewczyny taki mail poszedł do mediów,jeśli chcecie i możecie to pomóżcie rozsyłając to dalej:-)pozdrówki:-)
Witam.Zwracam się do Państwa z prośbą o nagłośnienie sprawy.Na portalu Nasza Klasa zakładane są konta fikcyjne,w których szerzona jest pedofilia!!Coś trzeba z tym zrobić...Jak to możliwe żeby w cywilizowanym kraju matki bały się dać zdjęcia swoich dzieci!!To chore,nikt nie reaguje,administratorzy usuwają poszczególne zdjęcia ale oni nie są w stanie nad tym zapanować.Wystarczy w wyszukiwarce na Naszej Klasie wpisać hasła:
"sukam mami","bludna","tati","mami""smietnik","smetnyk"
wyskoczy kilkaset pedofilskich kont,na których są zdjęcia kradzione z profili zwykłych użytkowników.Z tym trzeba coś zrobić.Możemy zapobiec zgwałceniu kolejnego maleństwa!!!Na forach typu "dom dziecka"potrafią opisywać gwałty na dzieciach cytuje"masuje jej cipeczke żeby nie bolała,wkłada wiertarkę,jebie ją"Niestety ten profil został usunięty,ale nie można pozwolić aby powstawały kolejne!!!!!!Oto kilka linków:
Logowanie do nasza-klasa.pl
nasza-klasa.pl
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...885578&v=2&s=4 adres forum które podaje pełno linków do tych stron a to kolejne:
Mogłabym tak bez końca,to jest CHORE błędne koło,wchodząc na ich znajomych mamy kolejne pedofilskie konta!Najgorsze że teraz powstają kolejne jak grzyby po deszczu ale tym razem blokują galerię w taki sposób że nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy nie ma tam zdjęć naszych pociech!
W imieniu wszystkich przerażonych matek BŁAGAM POMÓŻCIE....Wasz program wiele razy pomógł ludziom.Pomóżcie i tym razem!!Wiele matek na was liczy...
Czekamy na reakcję z waszej strony.
Ps.Ania ma lekki kaszelek ale nie wiem co jej podać:-(
weronika-trzymam kciuki i czekam na wyniki:-)Będzie dobrze,zobaczysz

SŁODKIE BUZIACZKI DLA DŻEMIKA

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa... trochę przekornie to napisałam, bo już na szczęście wyrosłam z okresu szarej myszki, choć czasem mam pewne cechy wyobcowanej;-):-D
co do kolejnej pociechy to jeszcze poczekam:-p, bo jak napisałyście to mąż nie dorósł jeszcze do pierwszego a i o drugim jeszcze nie rozmawialiśmy;-)

Mrowa, przekorną córcię masz:-) "porządny" synek rośnie
Niekat, też nastroiłam się na spotkanie:tak: co do YCD to popieram wybór Wioli, a może wiesz któ wygrał Mam talent? (przegapiłam:zawstydzona/y:)
Agunia ja nie mam konta na Nk ale wklejałam kiedyś zdjęcia na Ali stronę internetową coby ciocie mogły sobie obejrzeć od czasu do czasu :-) nie zamierzam tego usuwać. Jak ktoś by chciał to równie dobrze może nam się na komputer włamać albo zrobić nam zdjęcia jak jesteśmy na dworze albo osoba z punktu fotograficznego mogłaby sobie odbitki nasze zrobić, ogólnie jest tyle możliwości że jakby się je wszystkie brało pod uwagę to schizofrenia murowana.
Popieram:tak: ale profilaktycznie pousuwałam wszytskie konta filcyjne:tak: a i sprawdziłam w wyszukiwarce "sukam" ile kont:szok: może to co napisałas pomoże, ale nie tym, którzy takie konta zakałdają:-(
Co do kaszelku Ani, to smarowanie Pulmexem, wapno i jakiś syropek powinny zachamować dalszy jego rozwój:tak:
Anetka, najbardziej razi w oczy krzywda niewinnego dziecka:-(
co do tego RwT, to kawałek oglądałam i był tam tata, który huśtał córeczkę za ręce, a mama siedziałą obok i jakoś jej to nie przeszkadzało:szok: super naiania dopiero interewniowała:tak:
Filmiku nie obejrzałam do końca, bo myślałam, że zaraz wybuchnę:wściekła/y: bo to jest przedmiotowe traktowanie małej istotki...
na szczęście Arek zareagował tak samo:tak:
Doris, super, że Emilka już zdrowsza:tak:
Weronikaa, mam nadzieję, że odżyjesz po jutrzejszych wynikach i wszystko pokaże się w jaśniejszych barwach... wiadomo jak człowiek ma problem to i o kłótnie nie trudno... myślę, że już się pogodziliście dokładnie;-):-D
a ja uważam, że jesteś otwartą i szczerą kobietką:tak: i mam podobne doświadczenia jak Ty, więc czasami się utożsamiam z Tobą w pewnych kwestaiach:tak:
Kra, witaj... co do ustawienia to masz pracę w garści, dobrze zrozumiałam:confused: no i nieźle Kurduplo sobie radzi... dobrze chłopak główkuje:-D
Siwona, a co tam u Was?
Befatka, 3-dniowe wychodne:-D:-D:-D:-D:-D
Asia, fajne masz dziewczyny... zawsze jedna bardziej anielska a druga trochę przekorna... i tak na zmianę:-D
PM, straszne są takie przypadki:szok: na szczęście z Tosią wszystko OK:tak:
Kasia, witaj po przerwie... ale się wychorowałyście:no: dobrze, że już lepiej i mała wraca do wczesniejszych przyzwyczajeń:tak:
Asze, zdrówka dla Zuzi:tak: dzięki za info, musze poszukać w księgarni:tak:
Ale jestem pierdolnięta - ta godzina a ja sobie na lajcie piszę na forum....
A co ja mam powiedzieć:-D papatki:-)

reklama
beti to ty nie śpisz po nocach?:surprised:
Ja tak szybciótko....
Tosia też niemogła dziś spać ..jak obudziła się o 3ciej..to musiałam jej dać p\bólowy i dopiero padła..(gdzieś koło 5tej..):-(.mimo że tatus ją cały czas nosił..
A do tego wczoraj źle się czułam...a tu w nocy @ przyszła!..(chociaz nie muszę się juz martwić;-))..
Boli mnie brzusio nieźle:-(..

Do góry