reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Agunia jakis czas temu tez natknelam sie na podobna historie i to mnie sklonilo do usuniecia wszystkich zdjec mojego synka z NK z profilu a moj maz rowniez jak przeczytal artykuł to usunal zdjecia Filipka. Link jest gdzies na forum bo tez wklejalam. Dla wlasnego spokoju nie umieszczamy zdjec synka na NK

profil usuniety ale temat jak najbardziej aktualny i omówiony:tak:podejrzewam że jak któras z nas nie wykasowała zdjec swoich dzieci to przynajmniej zablokowała ich ogladanie nieznajomym (jak ja) bo jednak nie dajmy się zwariowac;-)zdarzają się owszem takie przypadki ale to nei oznacza ze moi przyjaciele nie moga popatrzec jak rosną moje dzieci:nerd:

tu jeszcze jeest taki profil http://nasza-klasa.pl/profile/18191743
komentarze szokujace jakby nie patrzec.

z tego co sie orientuje nawet jesli posiadasz galerie zablokowana mozna obejrzec takie zdjecie :-/ tak przynajmniej wyczytalam gdzies ale nie pamietam gdzie to bylo. Chyba wystarczy miec dostep do linka ? Nie pamietam dokladnie :-)

poszukam jak znajde to wkleje linka

Ostatnia edycja:
jak kiedys Giza pisała nie dajmy sie zwariowac;-)
bo musiałybysmy wogóle nie wklejac zadnych zdjec naszych pociech i na forum i gdziekolwiek indziej:no:
ja mam zablokowana galerie i tylko znajomi moga ogladac a kont fikcyjnych nie mam:tak: zreszta mam tylko 2 zdjecia;-)

Buziaczki dla ośmiomiesięcznej Emilki!

Kasik biedny Domiś tyle musiał wytrzymać bez jedzenia :szok: dobrze że już to macie za sobą

Ninja Basia też dzisiaj tylko by na ręce chciała, a dopiero teraz udało mi się ją odłożyć, chociaż zawsze o tej porze to już miała drugą drzemkę. :baffled:

Beti to Jola ma pojemny żołądek :-)

Mrówa taka duża panna i ma leżakować?;-) U nas to Ala od czasu jak skończyła roczek to już w dzień wcale nie spała, no może czasami kimnie na chwilę w samochodzie, ale to są wyjątki, jak gdzieś długo jedziemy

Agunia ja nie mam konta na Nk ale wklejałam kiedyś zdjęcia na Ali stronę internetową coby ciocie mogły sobie obejrzeć od czasu do czasu :-) nie zamierzam tego usuwać. Jak ktoś by chciał to równie dobrze może nam się na komputer włamać albo zrobić nam zdjęcia jak jesteśmy na dworze albo osoba z punktu fotograficznego mogłaby sobie odbitki nasze zrobić, ogólnie jest tyle możliwości że jakby się je wszystkie brało pod uwagę to schizofrenia murowana.

Asia w przedszkolu niestety trzeba lezakowac lub stwarzac pozory;-):-D
Mela nalezy do takiej grupy ze tam wszyscy lezakuja po obiadku z wyjatkiem tych dzieci co sa na 5 h w przedszkolu;-) Mela jak sie połozy to raz dwa zasypia tylko musi sie onarzekac:sorry:

anetka - no ale jak ktoś sie decyduje na wstawianie na takie portale nagich zdjęc dziecka to sorry... sam sobie winien:-(przykre
mrowa moja tez nie od razu chciał leżakowania a potem zdażało się że jusiały ja wybudzac jak po nia przyszał bo spała twardo:sorry:teraz juz od roku gdzies nie spi w dzień ale bywa że padnie przy bajce albo w aucie:sorry:

reklama
sprawdziłam - załozyłam konto fikcyjne i wkleiłam na nim link do mojego zdjecia z profilu.Nie da sie zoabczyc skoro mam zablokowane ogladanie dla osób nie figurujacych na liscie znajomych wieć bez paniki drogie panie:tak:

Do góry