reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Aha - Weronikaa - oby było po Twojej myśli! Dawaj nam tu szybko znać. :sorry: Trzymam kciuki.
To może ja Cię troszkę pocieszę - mi 2 testy różnych firm nie wyszły jak byłam w 3 tyg. ciąży więc może i u Ciebie się myli? :sorry:
A wiesz co? Źle napisałam - co by się nie okazało to nie ma co tu pocieszać tylko winszować! :tak: Naprawdę! Nie byłaby to łatwa sytuacja, a nawet jak dla mnie cholernie trudna, ale... to byłby znowu mały cud :sorry::sorry::sorry:

Dobranocka Dziewczyny!

reklama
ninja-dzieki milutko mi na ten nie mily dzionek:-) no masakra byla ale dzielny chlopak a ja hym porod sie przezylo to i to trzeba no bo kto jak nie my kobitki dobrze ze mama wpadla do nas na godzinke to troszke go ponosila jeja to przy kolkach bylo lzej serio ale juz sio sio sio zle chwile teraz bedzie juz tylko lepiej-tak mysle:sorry: a co do sprawy Areckiego to spoko nie gon sie bo sama masz zapierdziel z mieszkankiem wiec luzik a i widze ze tu nieswiadome wyczyny ciazowe byly :-p to ja tez nieswiadoma wtedy jeszcze ze mam parke w brzusiu zaliczylam rollcostera:-p:sorry:

A co do testow i strzalow to i Arecki i Domis sa ustrzeleni za pierwszym razem- kurcze mialam isc spac i nie umiem sie od was oderwac:-p- a testy to przy Domisiu robilam 4 z czego 3negatywne 1 pozytyw ale nie mialam tak ze po jakims czasie z 1 zrobily sie 2 kreski weronikaa ze tak powiem troszke mi to smierdzi ale oby bylo po twojej mysli 3maj sie kochana i daj znac co tam

I jeszcze jedno ninja ty mi tu nie pisz o Areckim tylko nr konta podaj:-p dzieki wielkie jeszcze raz dobra mykam bo juz nie wydalam buzki dla wszystkich:tak: o a oczy teraz to mam jak ten tutaj:eek: hi hi kolorowych

Kasik, Ninja to dobre jesteście, hehe:-D:-D
Doris ja z moją fasolką szusowałam na małym Matterhornie czyli na 3899 m.n.p.m. przy -23 stopniach!:szok: Normalnie jeździć się nie dało jednego dnia, ale zaciskałam zęby i dawaj!
Kasik jeszcze raz dużo zdrówka dla Dominisia!:-) Dzielna babeczka z Ciebie, więc na pewno dasz radę!;-):tak:

no i doopa:wściekła/y:tak to jest z tymi moimi chopami ze jak sie ich pochwali to sie psuja:crazy:dostał oczywiście mleko z kaszką - jak pisałam wieczorem zasnął w 3 sek. a juz o 1.00 czyli 15 mon po tym jak sie połozyłam i zdązyłam zasnąć - ksiaże się obudził z rykiem na mleko....no nieeeee a juz myslsłam że bedzie spokój.dałam mu 90 ml i zasnła ale z oporami.Potem pare razy marudził ale do rana już był wzgledny spokój.:nerd:ehh z łukaszem jest identycznie - jak go do kogoś pochwalę to zawsze coś wymysli głupiego ze ręce opadają.... stara prawda sie sprawdza :"nie chwal dnia przed zachodem słonca a chłopa..."
kasik dobrze ze już po wszytskim!!!Oby teraz Domek szybciutko doszedł do siebie i oboje zapomnijcie o wczorajszym dniu:tak::-)
weronika -i jakie wieści??
ninja - az taka jestem charakterystyczna hehehehe:-D

reklama
niekat to juz tak jest..jka się cos lub kogos pochwali....:no:..to zmaiany!..U nas też Antosia z 3ma przerwami dziś w nocy..oczywiście cycuś musiał być..a i tatus nosił...Ale juz przed 6stą z tata na dole urzędowała...zjadła miche kaszki..i właśnie zaniosłam ją do łóżeczka...(zaraz zaśnie..)
kasik dzielna babka jesteś,..nie mówiąc o Dominisiu!:tak:....Ale macie juz to za soba..teraz będzie już coraz lepiej:tak:..Buziaczki dla niego :)*
weronika i jak?? spokojnie spałaś?..a Nelci przeszedł juz katarek?
A wiecie co...dziś miałam sen z BB:tak::-D..I to śniła mi się mrowa (że tłumaczyłaś wszystkim co maja dawać dzieciom jeść..:-D),niekat (UWAGA! w ciązy:-D)..i jescze ktoś zapraszał nas na parapetuwę..że niby tam miało być spotkanie marcowych mamuś:tak::-D..
...ale to tylko sen:-(;-)

Do góry