reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dzień Dobry Paniom:-D
Jak ja lubię, gdy młody ma karę na telewizor i kompa (Niekat u nas to też najskuteczniejsze:tak::-p) Zjedliśmy śniadanko, potańczyliśmy, a teraz siedzimy sobie - mama na BB, a dzieci się bawią:-D:-p:sorry2:Chyba wurzucę telewizor przez okno:rofl2:;-)
Weronika jestem pewna, że przez chwilę nic się Nelci nie stanie w chodziku, ja po prostu widzę dla nas w tym tylko kłopot, bo trzeba się tarabanić po całym domu za delikwentem:rofl2:;-)A co do ubierania, to co byś powiedziałan a dwóch;-):rofl2: Błażej to jeszcze jest w miarę samoobsługowy, ale jak dziewczyny mają 2 lata różnicy między dziećmi, to ja bym chyba spływała potem zanim byśmy wyszli:baffled: Nie pisałam wcześniej, ale mójdziadek zmarł na raka jelita, ale pocieszające jet to, że żył jeszcze 2 lata od momentu zdiagnozowania dość zaawansowanego stadium - przeszedł 2 operacje w odstępie dwóch tygodni, a miał prawie 80 lat:tak:może nie wszystko jeszcze przesądzone:tak::-(
Ewa bardzo mi przykro:-(
Asze łooooj....kredyt:no::angry::crazy:
Kurcze spadam, bo Emi najadł się ulotki :crazy::rofl2: chyba strawi, bo niewiele połknął:rofl2: Myślicie, że w związku z tym, iż była to informacja o leku, pomoże mu to zostać w przyszłości lekarzem lub farmaceutą:rofl2:;-):-D:rofl2:

reklama
Witam porannie :-):-)
Zuzia wstała dzisiaj o 8, wiec jak na takie szybkie wczorajsze zaśnięcie to nie najgorzej:tak: Ja od rana się ciesze bo frank spadł:-):-)
Ewa bardzo mi przykro
[*]:-(
Niekat to Marcelek na pewno szczęśliwszy bez tej wysypki:tak:
Weronika Zuzia też dzisiaj spała ze mną, wczoraj przebudziła się ok. 1.30 i była wyspana, zgasiłam światło, położyłam się obok i ... pękałam ze śmiechu słuchając jej odgłosów paszczowych, dmuchała, sapała, gadała ale byłam nieugięta i po chwili spałyśmy obie:tak:
Anetka mieliście z bratem szczęście że trafili się Wam tacy dziadkowie:tak:
Kra szanse są ale skoro zjadł jej mało to będzie musiał w przyszłości sie jeszcze douczyć;-):rofl2:
Widziałyście, ze już puszczają reklamy świąteczne???? Wczoraj widziałam:baffled:, jeszcze 1 listopada nie było a oni już...:no:

anetka ja siet ez twojemu tacie nei dziwie... moja Oli ma teraz 4 latka a Marcel 7 miesięcy... jak myslę ze by mnie zabrakło.... ale co tam!jak piszesz - wazne ze wszytsko ostatecznie ułozyło się pieknie i macie wspólnie dużą i szczęsliwą rodzinkę:tak:a dziadkom trzeba by chyba po gwazdce z nieba dać za to poświecenie:sorry2:GRATULUJĘ RODZINKI:-)
asze a wiesz że zauwazyłam że jest pogodniejszy:tak:częściej się usmiecha i łatwiej zasypia:-Doby mu tak zostało:rofl2:
kra byc może być może... Oliwia jako bajtel zjadła raz kilka stron moich notatek studiowych z filozofii (no w każdym razie żuła je dosc intensywnie)i szczerze powiedziawszy ma swoje przemyslania specyficzne:rofl2:

Weronika ja nei jestem zwolenniczka chodzika uwazam ze on jest raczej dla wygody rodziców niz dla dziecka:no:
zrobisz jak uwazasz bo to twoje dziecko i to ty je wychowujesz;-)
Niekat Kra niezgadzam sie z wami co do chodzika :no: ze nie wyrzadzi dziecku zednej krzywdy poza późniejszym chodzeniem:no: poczytajcie sobie nawet te stronke co wkleiła Aneta..ja uwazma z eon wyzadza wieksza krzywde niz pozytek
mi ortopeda kategorycznie zakazał uzywania chodzika Asze pisałaze w kanadzie jestzakaz . ale jak pisałam wczesniej kazdy zrobi jak uwaza
ciesze ze Marcelkowi juz zeszło wszystko pieknie ładnie:tak:
Anetka dobrze ze dziadki podjeli trud waszegoo wychowania teraz napewno tego nie zaluja:tak: a tata chyba kazdy na jego miejscu by sie złamala ale anjwazniejsze jest to ze sie podniósł i zyje dalej:happy2::-)
Ewa bardzo mi przykro:-(

Michałku i Kubusiu buziaki na miesiaczek :-)

[...] pękałam ze śmiechu słuchając jej odgłosów paszczowych, dmuchała, sapała, gadała ale byłam nieugięta i po chwili spałyśmy obie:tak:
.:no:

hehe dzieci to są prze-słodkie :-D:-)
Ja mało oglądam TV tak że jeszcze nie widziałam, ale przesadzają.

A'propo przyszły mi dziś kozaczki z allegro, kupczyłam spódniczkę i kabaretki - odstrzelę się na Wszystkich Świętych, no chyba że będzie lało :no::wściekła/y:
Kra - przy dwójce to chyba godzinę wcześniej musiałabym się zacząć zbierać, jak już teraz biegam po całym domu szukając kocyka, smoczka, łańcuszka ....:szok: hehe albo w ogóle zrezygnowałabym ze spacerów :-D:-D

Moja kiedyś łyknęla kawałek bajki "kubuś puchatek" i katalog Avon - dziwne połączenie :baffled::-D

lece bo Brzdąc się budzi (śpi już prawie 3 h :szok::szok::szok: normalnie szok)

Sto latek dla Michałka i Kubusia!

Beti spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego na rocznicę ślubu.

Ewa przykro mi z powodu dziadka, jak wyjaśniłaś tę trudną sytuację Alexowi?

Befatka mamy to są zazwyczaj takie że myślą cały czas o innych a o sobie na końcu i o swoim zdrowiu.

Anetka dobrze że już macie poukładaną rodzinkę teraz, no ale nie potrafię sobie wyobrazić kiedy taki maluch 5 miesięczny zostaje bez mamy.

Asze mnie też przez ten kredyt już głowa boli...

Co do chodzika to Ala nie miała takowego wynalazku i teraz też nie bedę kupować chociaż mój mąż miał już taki pomysł, bo jego kolegi synek ma chodzik i jest bardzo zadowolony że sam się może przemieszczać. Ja nie chcę poganiać Basi żeby szybko zaczęła chodzić. Na wszystko przyjdzie czas. :tak:

ello! jak było do przewidzenia wczoraj po baaardzo męczących wojażach po Łodzi miałam siły dotrzeć jedynie do rodziców i myśl o tym, że miałabym wdrapywać się na 4 pietro z dzieciakami tak mnie osłabiła, że usnęłam u nich o 20tej :baffled: tym bardziej, że mężunio wyprowadził mi kase z potfela i nawet na małego hamburgera w McDonalds nie miałam :wściekła/y::wściekła/y:

Duuuużo duuuzo radości dla Kondzika i Filipka oraz dla Kubusia i Michałka..:-):-):-) no i dla Tosi telmy.. tylko gdzie ta telma:baffled:

dziewczyny mam nadzieję, że będą tylko dobre wieści na tym forum!!! niech wszystkie bliskie wam osoby wracają jak najszybciej do zdrowia i cieszą sie waszymi pociechami!!:-)

reklama
Witam mamusie:-)

Samych słodkich i radosnych chwil dla Michałka i Kubusia :)

Asze, to mogę dziś z Tobą 5-tkę przybić co do wstania dziewczyn:tak: a kredytu nie zazdroszczę... raz miałam i teraz boję się wziąć kolejnego, chociażby się przydał:errr:
Co do reklam, to podobno hipermarkety mają już ofertę na gwiazdkę:szok:
Ewa, wyrazy współczucia z powodu śmierci dziadka
[*]
Weronikaa, to tak źle z dziadkiem?:-(szkoda, że na takie rzeczy człowiek nigdy nie jest przygotowany, nawet, gdy wie czego może się spodziewać...
Co do soboty, to podobno ma być bez deszczu... laleczko;-)
Anetka, ale historia... dobrze, że dziadkowie stanęli na wysokości zadania i tata w końcu wyszedł na prostą:tak:
a do do dziadków, to widzę, że podobny wiek jak i moi, bo też ostatnio świętowali 50-lecie pożycia:-)
:rofl2: Myślicie, że w związku z tym, iż była to informacja o leku, pomoże mu to zostać w przyszłości lekarzem lub farmaceutą:rofl2:;-):-D:rofl2:
Kra, nigdy nic nie wiadomo:-D:-D:-D:-D może po prostu brakuje mu jakiś minerałów:-p
Asiu, dziękuję bardzo:-)
Skaba, oj to podbieranie;-) nie ładny zwyczaj męża:tak:odbijesz sobie na zakupach:-D

Do góry