reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hejo
Czytam ale nie bardzo mam czas na odpisywanie:zawstydzona/y:
Wesele udane Domis byl bardzo grzeczniutki:-) troche gorzej z poprawinami bo od niedzieli jest strasznie marudny gdyz idzie kolejny zabek ja calymi dniami sama z chlopakami bo mezul u mamy remontuje po pracy:dry:
Ewa przykro mi bardzo
[*]:-( buzki na pocieszenie

reklama
Hejka dziewczyny dzieki za zyczonka dla Kubusia:-)
Wracajac do chodzika to ja uzywalam z pierwszym dzieckiem i Kuba tez bardzo lubi w nim byc nie :tak:nie wkladam go czesto bo mam cos innego postaram sie zaraz fotke wkleic:-)to jest taki niby chodzik:sorry2:

to jest wlasnie to:-)

Załączniki

• Zdjęcie000.jpg
    Zdjęcie000.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 34
Dorota fajne to:tak: jeśli dobrze widzę, to dziecko może w tym tylko siedzieć, lub wstać przytrzymując się i nie trzeba ganiać za nim;-):-p

Domis sie obudzil i nie dokonczylam
Dziekujemy za zyczonka i spoznione wszystkiego naj dla TYMONKA FILIPKA MARYSI KONDZIKA FILIPKA
oraz dzisiejszych MICHALKA I KUBUSIA:-):-):-)
A i zapomnialam tata juz po szpitalu i sam chodzi tzn o lasce ale bez pomocy mamy apetyt super i w ogole jest git mam male slabostki ale oby tak dalej
To mykam bo mezul przyjechal:-p

Hej Mamuśki!
Melduję się tylko szybciutko, bo padam dzisiaj na twarz....:-( Umęczona jestem już strasznie tymi moimi choruskami, no i przede wszystkim tym siedzeniem w domu.... Już nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam na spacerze, buuuu:sad::sad::sad:

Ewciu
współczuję z powodu śmierci dziadka (*)
Kasik strasznie się cieszę, że z tatą lepiej - dużo zdrówka dla niego!:-) No i niech ten ząbek szybciutko wyjdzie Dominikowi!;-):tak: No a że imprezka udana to widziałam już na NK:rofl2:!
Asze nie zazdroszczę kredytu we frankach... My na szczęście mamy w złotówkach, zresztą Mąż jako były bankowiec zawsze wszystko musi dokładnie przeanalizować i był przeciwny kredytowi w walucie... Oby wszystko się szybko ustabilizowało, bo będzie nieciekawie....:no:
Weronikaa ale zaszalałaś Kochana! Jak się wystroisz w sobotę to konkurencję Nelci zrobisz, hehe :-D:-D A co do pogody to patrzyłam dziś na TVN METEO, że deszcz ma być na pd i wsch Polski, ale ma być dość ciepło, a jak będzie to czas pokaże.....:sorry2:

Dzięki dziewczyny za zaproszenia i akceptację na NK - to już chyba prawie wszystkie się znalazłyśmy, prawda?!

Dużo zdrówka dla Michałka i Kubusia!!!:-):-)

Witam!!
Pierwszy raz jestem pierwsza!!:-):-)
Zuzia wstała dzisiaj juz o 7:baffled: wiec sie nie wyspałam na maxa!! Pogoda u nas fatalna, szaro, buro i ponuro!:crazy:
Weronika wstawaj, rób kawe - jade do Ciebie u Was ma byc ciepełko i słoneczko:rofl2::rofl2:;-)

reklama
Do góry