reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Anetka moja mama to z tych co lekarzy nie chodza chyba ze nie moga wstac z lozka to wtedy.Na cale szczescie do mojego rodzinnego miasteczka zajechal autobus-laboratorium nie wiem jak to nazwac w kazdym razie to byla jakas kampania antyrakowa robili mammografie za free i moja mame zaciagnely kolezanki tak to by nie poszla.

Pisalyscie o psiakach ja kocham sie w owczarkach moi ulubiency to owczarek niemiecki dlugowlosy i kaukaski.Mialam kiedys mieszanke tych 2ch psów jak dla mnie to byly najmadrzejsze i najfajniejsze psiaki (Saba i Rex )jakie mialam a przez nasz dom a raczej podwórze przewinelo sie ogromne stado zwierzaków.Moja mama zawsze przywlekla jakiegos bezdomnego psiaka albo kota a czasem nawet jeza lub zajaca które na pozniej karmila przez smoczek;-)
Ninja Ty to masz dar przekonywania.Nagadalas Tymonkowi i zasnal heheh
Kra :-D:-D:-D:-D:-Dja mialam to samo z karmieniem cyckiem ze mialam zle nastawienie i takie tam sranie w banie.Ale jak mialabym sie przejmowac takim gledzeniem to musialabym wybic 3/4 swojego malego zapiz******go miasteczka i kilka ciotek dewotek
Ale sie usmialam z drogi do nieba dla rybek ....oby do nieba dla ludzi wiodla inna droga :-D:-D:-D
A i jeszcze mialam pisac Kra Ty szykuj kochana kolejne stado kóz tym razem dla Niekat bo jak Kudlaty spodoba sie Oliwi to znowu bediesz musiala sie wkupic :-D:-D:-D
Mrsf sliczny piesio moj brat mial szczescie wychowac sie z naszym Rexem byli nierozlaczni jezdzil mu na grzbiecie podczepial sanki i maltretowal go na wiele innych sposobów ten pies mial anielska cierpliwosc i strasznie sie wkurzal jak ktos obcy np.jakas ciocia której nie znal podchodzola do malego.
Niekat jak buziaczek Precelka goi sie??
Oki pozniej sie odezwe musze robic wyjazd z lapa

reklama

ANETKA filmik super az mi sie lezka zakrecila

Mnie tez wlasnie bo to taki piekny okres zycia dziecka, nie dowiary ze w jeden rok taki maly czlowiek tak sie zmienia :-)

A u nas dzisiaj dzionek kiepski Kuba bardzo marucny nie chce jesc ani spac:no: nie wiem czy przypadkiem nastepny zab nie idzie:happy2: mam tylko nadzieje ze to nie choroba go bierze:no:bo mezus jeszcze nie wyzdrowial:crazy:.
A co do nk to moze sie pozapraszamy ja zadnej nie moge znalesc :sorry2:

probowalas posmarowac dziasla zelem na bolesne zabkowanie? Ja mam dentix gel czy jakos tak ( kosztuje ok 27 zl w aptece) Ja smaruje Filipkowi przed snem jak mu bardzo dokuczaja zabki i wiem ze dziala bo wyprobowalam na sobie przy ósemkach. Zawsze to jakas ulga dla malucha

Anetka moja mama to z tych co lekarzy nie chodza chyba ze nie moga wstac z lozka to wtedy.Na cale szczescie do mojego rodzinnego miasteczka zajechal autobus-laboratorium nie wiem jak to nazwac w kazdym razie to byla jakas kampania antyrakowa robili mammografie za free i moja mame zaciagnely kolezanki tak to by nie poszla.

To dobrze ze kolezanki Ją namowily :-) Cale szczescie, bo nigdy nie wiadomo a jak jest okazja to trzeba sie zbadac. Moja mama miala 27 lat jak zmarla na bialaczke limfoblastyczna jak mialam 5 lat a moj brat mial kilka miesiecy:-( Zaslabla szykując moje przyjecie urodzinowe. Juz w nastepne urodziny jej z nami nie bylo, nie doczekala nawet 1 roczku mojego brata. choroby potrafia byc bardzo przebiegle....... Teraz sa sposoby na leczenie bialaczki i innych chorob, sprzet, wiedza wieksza wiec warto o siebie dbac .

Anetka bardzo mi przykro ze twoja mama nie doczekała wnuka:-(
Moja mama ma bialaczke ale przewlekła:-(
Befatka całe szczęście ze ja kolezanki wzieły :tak:a teraz to chyba bedzie musiec sie przeprosic z lekarzami:sorry2::-p
Dorota wysyłam ci an pw moje nazwisko;-)

O rany, anetkadg - strasznie mi przykro z powodu Twojej mamy... :-( Jedynym chyba światełkiem w tej sytuacji jest to, że sama zdajesz sobie sprawę i to pewnie dużo bardziej ode mnie, jak ważną osobą jesteś dla Filipa...:-(

Befatka - dobre wieści przynosisz! :tak:

Mary, Kondziorro i Filipie! Wszystkiego naj naj!!! :-):-):-)

O rany, anetkadg - strasznie mi przykro z powodu Twojej mamy... :-( Jedynym chyba światełkiem w tej sytuacji jest to, że sama zdajesz sobie sprawę i to pewnie dużo bardziej ode mnie, jak ważną osobą jesteś dla Filipa...:-(

Tak mysle wlasnie ze dla dziecka najwazniejsza jest matka wiec trzeba na siebie uwazac. Wiele dzieci sie wychowuje bez rodzicow, ale czasem nie moge uwierzyc jak ludzie potrafia byc okrutni dla swoich pociech. Nie raz nie dwa to matki potrafia robic krzywde swoim dzieciom lub stac obojetnie wiedzac ze dzieje sie jej dziecku krzywda. To dla mnie nie do pojecia. Rodzice maja zapewnic dziecku przedewszystkim poczucie bezpieczenstwa. Nie wyobrazam sobie ze ktos by robil krzywde dziecku a ja bym nie zareagowala :-/ No ja juz nie bede pisala o krzywdzie dzieci bo sie zaczynam dolowac i jeszcze wam sie zacznie moj nastroj udzielac :-/

No wiec za 25 min koncze prace i wracam do mojego synka i meza. (ciekawe jaki mam sajgon w domu ) :zawstydzona/y:

no i nie dało mi żeby tu do Was nie zaglądnąć przed spaniem :zawstydzona/y: Nałóg do potęgi :szok::zawstydzona/y::szok:

Mrowa - taki ten chodzik ŚWIETNY CHODZIK CHICCO UFO!!!!!! (466796702) - Aukcje internetowe Allegro
tylko w innych kolorach ;-)
Befatka - całe szczęście że koleżanki namówiły mamę, lepiej w porę niż jakby było o "dzień" za późno.
Z tym stadem kóz to mnie rozwaliłaś :-D:-D:-D:-D
Anetka- współczuje śmierci mamy, straszne, pewnie nawet jej nie pamiętasz :-(

reklama
Do góry