reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Befatka trzymam kciuki żeby wszystko było ok!;-):tak: Daj znać jak już będziesz wiedziała co i jak! Uszki w górę - będzie dobrze!
Mrowa wiem, że mam szczęście, bo ja też straszny śpioch jestem...:-p A dziewczynki zostały dzisiaj z tatusiem. Zresztą wstałam dzisiaj o 7-mej, czyli jak dla mnie w środku nocy i obróciłam raz dwa, więc Mężuś tylko trochę później do pracy poszedł!
Asze aż się wierzyć nie chce, że Zuza tak mało śpi w dzień...:szok::no: A jaki ma humorek w ciągu dnia?!
Weronikaa no czasami to moja Zuza jak złapie melodię do spania, to nic jej nie przeszkadza...;-)! A mi nie przeszkadza to, że tak długo śpi, hehe:-D:-D
Mleczkiem się nie przejmuj, bo Nelcia już duża panna!:-) Powodzenia na szczepieniu!
No i napisz nam jak tam "włoscy" goście?! Dogadujecie się jakoś...?

A ja zmykam dziś do gina, bo muszę odebrać wyniki z cytologii, ale skoro nie dzwonili to chyba wsio oki...:sorry2: No i musimy jeszcze zobaczyć moje jajniki, bo torbieli na nich tyle, że szok...:szok: Lekarz zapytał czy ja tak miałam od zawsze, a jak mu powiedziałam że generalnie tak, to powiedział, że to jakiś cud że w ciążę zaszłam...:surprised::surprised::surprised: A ja mu na to, że nawet w dwie i to za pierwszym strzałem za każdym razem...:-p

Anetka wszystkiego NAJ dla Twojego Filipka na 7-my miesiączek!!!:-)

Anetka wszystkiego NAJ dla Twojego Filipka na 7-my miesiączek!!!:-)

Bardzo dziekujemy i wysylamy slodzitkie buziaczki dla wszystkich :-)

Filip caly dzien z tata bo ja w pracy siedze dzis 12 h :-( no ale ja mam tak ze tylko 10 razy w miesiacu pracuje wiec nie narzekam bo zawsze to troche grosza i jakos latwiej cos odlozyc. Ale i tak tesknie za synkiem i mezem wiec biore laptopa do pracy zeby miec z nimi kontakt na gadu bo z mezem sie prawie nie widuje no chyba ze w nocy;-) bo wymieniamy sie opieka nad fiipkiem.

Dokladnie 7 miesiecy temu fifi byl juz 3 godziny na swiecie :-) kiedy to bylo :-( az mi sie teskni do tych chwil :-)

Dzieki dziewczynki za wsparcie:-)
Tak jak Wam kiedys pisalam najpierw moja mama miala robiona mammografie wykazalo ze ma guz o srednicy 4,5cm.Pozniej poszla do onkologa i na usg a ten powiedzial ze nic tam nie ma wszyscy sie cieszylismy ale kazalam mamusce isc do jeszcze innego lekarza i ta umowila sie do 2ch innych lekarzy którzy potwierdzili ze to dziadostwo tam jednak jest.
Na cale szczescie nie stwierdzono komórek rakowych uff...
Ale i tak musza to usunac i na 13listopada mama ma skierowanie na blok operacyjny.Oby wszystko bylo dobrze

Ostatnia edycja:
Stefanna - goście ok, ciotka tłumaczy, ale fajny facet z niego ;-)

My po szczepieniu, nawet bardzo krzyków nie było, jak wyszliśmy to zaraz zasnęła.
Dostaliśmy chodzik i łóżeczko turystyczne (tzn. mamy pożyczone) - łóżeczko stoi sobie w Nelinki pokoju a w chodziku właśnie zasuwa po pokoju:-):rofl2:

nie mam weny na pisanie, do jutra!

Weronika to super z egoscie az tak duzo problemów nie sprawiaja;-) To Nelcia sie postarała zuch dziewczyna :-) a ty dajesz do chodzika czy takiego pchacza/chodzika?
Anetka buziaki dla twojego Filipka :-) przpraszam ze o nimm zapomniałam ale nawet niewiedziałam ze on 28 teraz juz bede pamietac;-)
wysłałam ci zaproszenie na NK;-)
Befatka całe szczęście ze to nei nowotworowe uffff twoja mama napewno nerwów straciła duzo:no:

Anetka buziaki dla twojego Filipka :-) przpraszam ze o nimm zapomniałam ale nawet niewiedziałam ze on 28 teraz juz bede pamietac;-)
wysłałam ci zaproszenie na NK;-)

:-D nic nie szkodzi bo ja od niedawna sie udzielam, - wkoncu malzonek zalozyl internet bezprzewodowy kazdy ma swojego laptopa z dostepem do neta to juz klotni nie ma kto ile siedzi na necie :-D:-D:-D i moge wkoncu cos na spokojnie napisac:-) - nie slysze ciagle "wez juz koncz bo teraz ja chce skorzystac z kompa" nareszcie mam spokoj :-) Fifi zasnie to mama buszuje po BB :-)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MALUSZKOW NA KOLEJNY MIESIACZEK:)))
BEFATKA wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki
ANETKA filmik super az mi sie lezka zakrecila
WERONIKA wiem co to oznacza nie rozumiec nikogo do nas przychodzi znajomy i tez go nie rozumiem musza tlumaczyc co on mowi i to co ja:baffled:

A u nas dzisiaj dzionek kiepski Kuba bardzo marucny nie chce jesc ani spac:no: nie wiem czy przypadkiem nastepny zab nie idzie:happy2: mam tylko nadzieje ze to nie choroba go bierze:no:bo mezus jeszcze nie wyzdrowial:crazy:.
A co do nk to moze sie pozapraszamy ja zadnej nie moge znalesc :sorry2:

Do góry