reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

chronologicznie
PM1 ale sie usmiałąm z tych filmików - ten pierwszy pies by mi sie rpzydał bo Marcel uwielbia takie gilgotki to bym miała wolne;-)a ostatni z wiadomych względów:-)
kra moja siostrzenica po takim "pogrzebie"pół nocy przy sedesie siedziała o czekała zeby rybka wypłyneła bo sie przecież "w tym kibelu utopi na amen":-D
ninja zajebiaszcze foty!!1Maniek jest fest pisur i dobrze mu z pyska patrzy:rofl2:Mija była cidnym szczeniakiem ale zdjęcie jak spi przy Tymku jest the best!!!WARUJE:-D:rofl2:
a co do tapety... cóż;-)załoze się że zostałą sama w domu:-p

reklama
Ninja miałam dwie cesarki - Błażej wywalił się tyłkiem do świata na tydzień przed terminem i złożył się jak scyzoryk (stwierdzenie lekarza) więc teoretycznie mogłam rodzić, ale gin powiedział, że na własną odpowiedzialność:baffled: Emi był dobrze ułożony (akurat mu to nie zostało;-)), ALE mój lekarz pomimo, że pracuje w szpitalu pro - natura (hehe;-)) i jak twierdzi dobrze jest urodzić naturalnie stwierdził, że wg niego pacjentka po cc ma prawo współdecydować o wyborze drugiego porodu, a ja najbardziej bałam się drugiego "pierwszego" porodu no i że namęczę się a i tak będzie cc:sorry2:Więc według wersji wszelkiej maści wszechwiedzących dewot matka ze mnie żadna, bo mi dzieć dziurą nie wyłaził:rofl2::-pAle chyba domyślasz się gdzie to mam:rofl2:;-):-p
Skaba ta akcja z rybą była naprawdę ściśle tajna, a on skubaniec i tak wywęszył

Kurczę dziewczyn, co drugi pies to cholera Maniek, a mój małż to Mariusz - dla mnie Maniek:rofl2::-D i trochę lipa:-pAle moja znajoma ma psa Julcię, a to najpopularniejsze imię na mojej prowincji, więc możecie sobie tylko wyobrazić oburzone młode mamusie :-D

Niekat mój Błażej wyczaił Twoją Oli na nk i cały czas dopytuje co to za dziewczynka i czy jest niegrzeczna:rofl2: Jak mu powiedziałam, że jest baaaardzo grzeczna to był wyraźnie zawiedziony;-):-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow!

Kra, ten kawalek o 'wszechwiedzacych dewotkach' zabojczy! :-D tez cos o tym wiem bo moj maly to tez cesarskie dziecie ;-). a dziura to tez wyszly tylko ze inna :-D

Stefanna, nie zazdroszcze obcowania z takim psim lobuzem. ja w dziecinstwie koniecznie chcialam dalmatynczyka (po obejzeniu pewnego filmu oczywiscie :-D) a dostal mi sie doberman. kochalam psice ale nie polecam- strasznie przerasowione i tez nieciekawy maja temperament.

PM, Ninja, super psinki! moje ulubience to owczarki a szczegolnie jedna taka panna futrzasta moja i Dziemika wielka psia milosc. cale lato nie odstepowala malego na krok a 4-miesieczne jeszcze wtedy Dzemiatko bylo w siodmym niebie jak tylko jego lwica byla w poblizu

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie:tak:
Dzieci śpią, małżon śpi a matka buszuje:rofl2:
Remeny, Ninja:zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż mi wstyd:sorry2:, ale na pocieszenie dodam, że moje pierwsze dziecko jest skowronkiem i przy nim się nawstawałam rano. Widocznie ktoś tam u góry stwierdził, ze to juz wystarczy i teraz mam dziecię śpiące tak jak lubię;-);-)
Kra nie ma za co!! A cc bez znieczulenia.... oj oj;-);-):-p na szczęście nic takiego na tym forum nie wymagamy:rofl2: Jak przeczytałam o rybce i Kudłaczu to oplułam monitor:rofl2::rofl2::-D:-D
Skaba mi też sie marzy psiak ( najlepiej leonberger) no ale to może na wiosnę jak nas będzie stać.. a jak nie no to pomyślimy o innym - bardzo spodobał mi sie Maniu z fotki Ninji:-)
Ninja fotki rewela, szczególnie ta z Tymonem:tak:

my już na nogach... wszyscy:baffled: własnie ruszam w drogę do Łodzi..i cały dzien na pełnych obrotach:no: ale damy radę!

miłego dnia!

mrsF ja mam dobermana i uwielbiam to psisko.. ale pomimo, że jest baaardzo tolerancyjny trzymam go z dala od dzieciaków... jakoś tak wolę mieć ograniczone zaufanie.. wystarczy, że mnie w zabawi łapą pyrtnie a już mam siniaka.. kawał z niego psa.. na szczęście on nie untereusje si,ę dxiećmi, a dzieci nim

kra to powiedz Błażejowi ze Oliwia była w sobotę niegrzeczna i ma teraz kare.Nie wolno jej oglądac bajek ani grać na komputerze jak równiez uciekac do babci na dół:dry:ale rzeczywiscie ogólnie nie mogę na nią narzekac.Potrafimy juz przeprowadzić rzeczową rozmowe na wybrany temat i mądralinska często ma swoje zdanie.
ale za to świetnie się zajmuje bratem i chwyta go coraz częsciej i coraz odwazniej pod paszki zeby gdzieś z nią szedł a ten pieje z radości jak tylko ja widzi:rofl2:
aha i obecnie nie ma stałego chłopaka wiec....:-p:-D:rofl2:a widze że panna lubuje się z blondynach:tak:(patrz.Marcelek z pięciolatków)
ukochanym psem mojego męża jest owczarek niemiecki ale my i tak bedziemy mieli labradora (goldena) bo Blanka
jak bedzie miała małe to jeden jest dla Oliwii przeznaczony jako ze że moja siostra jest jej chrzestną:rofl2:yupi!

Hej
Marysiu buziaczki na kolejny miesiaczek:-)

Kra ty to wiesz jak humor poprawic :-D;-):rofl2:
Stefanna tez bym bała sie takiego psa:no: ale u siebie w domku mozesz kupic jaki ci sie podoba;-) my mamy owczarka belgijskiego ale siedzi w kojcu i dzieciaki rzadko maja z nim styk a jak jest spuszczony to nie robi im krzywdy;-) tylko na ogrodzie kopie takie doły ze szok:szok: ostatnio pod tarasem wykopała dołek głeboki na 0,5 metra :wściekła/y:

reklama
Weronikaa - no to PM Ci pomysł podsunęła! :-D Ale zastanów się, czy na pewno chcesz sprzątać kupska po trawniku i czy liczysz się ze stratami ...

Ninja
- teraz to znowu mąż nie jest za jakimkolwiek "gadem" w domu:baffled: no chyba że jakieś "obronne bydle" co by domu pilnowało, ale takiego to ja nie chcę :szok::nerd:
A Twój opis przypomniał mi film "Dzień Świra" :-D:-D:-D
A jeśli tak w temacie (to moze i niesłusznie) ale jakoś bałabym się połączenia dziecko+pies :zawstydzona/y::-(.
Mieszkanie masakraaa- nie mów że to pies zrobił :szok::confused::szok: no ale to foty z Tymonem czy z Tobą śpiącą - słodkie :-):rofl2:
Kra - pogrzeb :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a opis porodu - kobieto, chcesz nas wykończyć :-D:-D:-D i przybiję piątkę bo mój małżon też Mariusz (ale jakoś Maniek nie mówię bo nie lubię jak ktoś tak mówi na niego:baffled:)
Stefanna - świetne te ząbki w obrazku, tak patrzę i myślę o co chodzi, zapomniałam że nie idą jej po kolei :-D
I widzę że musisz sie mężowi tłumaczyć jak ja z zakupów (albo przemycać do szafy)
Skaba - ale z Ciebie/Was ranny ptaszek - 5 rano to środek nocy (Nelka wstała dziś o 7:rofl2:)

A ja chcę sie pochwalić że jak postawię ją na nóżkach to stawia kroki, wcześniej tylko nimi wierzgała i fikała a teraz kroczki - ale to dziecie pędzi :szok:
My dziś na szczepienie buuuuuuuuu:-:)-:)-(

Do góry