reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dzięki dziewczyny za wsparcie..Mama nadal w szpitalu..i to był stan przedzawałowy :no:..jak myslałam..Ale teraz ma mieć tylko spokój ,zero stresu i przemęczenia..(wiec dlatego do nas..)..myślę że już będzielepiej..Przyjechał mój brat z rodzinką do nas (w piątek)..Zazwyczaj to oni u mamy śpią..Ale że jej niema ..to niechcieli:wściekła/y:...oczywiście są cały czas przy mamie..wczoraj byli całe popołudnie u mojej siostry (co mieszka z mamą..) to dzieciaki chociaż się wybiegali po olbrzymim podwórku:tak:
A my w tym czasie zaliczyliśmy Rz-szów..zresztą prawie jak co tydzień..Chciałam coś dzieciom kupić na zimę..(czapusię i kuprteczkę dla Tosi,i czapkę szalik,rekawiczki dla młodego) ale było tyle ludzi..że odechciało mi sie stanie w kolejce do kasy:no:..W Smyku są nawet 25\35% zniżki..;-)
Pojadę sobie na spokojnie..:happy2:
Toska moja tak opanowała siadanie..że niema innej opcji..np.leżenie:no:..a i wstaje juz częściej sama w łóżeczku..ostatnio to pozwalała wszystko co było w zasięgu jej rączki:-D:szok:
Fajnie niekat ze masz wnnę..też mi się marzy romantyczna kąpiel:tak:;-)
Sorki ale goście wstają...:sorry2: Napiszę może coś później...Miłej niedzieli!!:wink::yes:

reklama
No i byliśmy wczoraj na tej parapetówie:rofl2: wróciliśmy o 3 rano:zawstydzona/y: za to Żabcia dała nam pospać do 9:30:rolleyes::cool::rolleyes:
ło matko, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na imprezie (tzn. nie rodzinnej typu np imieniny:nerd:)

Mrowa - a ja tak chciałam właśnie do kina i restauracji pójść:sorry2: bo w domu to matka, ojciec ...:wściekła/y: byłoby do doopy

Ale dziś śliczny dzionek, słoneczko świeci aż żyć się chce, kurcze mogę Nelkę wziąć na krótki spacer :confused: co prawda Dr nie kazała nam wychodzić :dry:

Miłej niedzieli wszystkim!!!

ja znów na szybko wykorzystuje czas bo Zuzia śpi a na obiadek się gotuje :-)
teraz jak pracuję to czas tak szybko leci i dobrze się zorganizować żeby wszytko zdążyć zrobić Zuzia u dziadków zadowolona więc nie muszę rezygnować z pracy serce czasami boli że muszę ją zostawić ale jest już lepiej niż na początku:zawstydzona/y: Ząbki się jeszcze nie pokazały ale już raczkujemy i sami wstajemy ( popierając się o coś) teraz to jest na topie Zuzia szuka czegoś do złapania żeby tylko wstać :-) Szczepienie bez płaczu dzielna moja dziewczyna a 25 jedziemy na usg bioderek
weronika - super że imprezka się udała
ewa- zdrówka dla Twojej mamy
reszty nie zdąrze odpisać bo się Zuzia budzi obiecuję poprawę milej niedzieli:-)

Nelciu ogromniaste buziaki na kolejny miesiaczek:-)

Weronika jak nie ma goraczki to spokojnie mozesz wyjść:tak: to nieźle pobalowaliscie:rofl2: a kino ... co sie odwlecze ;-)
Ewa ja tez wole sama bez ogonków na zakupy chodzic ale u ans to nei możliwe bo jedno mam uwiazane na razie koło siebie;-)zyczejeszcze raz zdrówka dla mamy
Darina to Zuzia pieknei sie rozwija:tak:a z czasem obie sie przyzwyczicie do tego ze zostawiacie sie;-)
Kra to mieliście przezycia :-( dobrze ze nic sie nei stało Błazejowi powaznego:-( a jak wujek żyje?

a mój synol urzadizł pobudke o 5,30:no::wściekła/y:

Marcel zrobił mi dzis urodzinowy prezent i pospał do 9.30!!!Potem chwilke sie jeszcze pobawił aż w koncu wstalismy oboje o 10.00:-Dw momencie kiedy skonczyłam 26 lat czyli o 10.40 wstał mój mąz szanowny ale zyczenia złozył dopiero po 2 godzinach jak stwierdziłam ze pewnie na urodziny mama mi da jak zwykle kaskę to sobie kupię moje upatrzone bucie:sorry2:obiecał że dzis pojedziemy na małe zakupki a przy okazji zebym nie musiałą obiadu gotowac pójdziemy gdzieś cos zjeśc na mieście:tak:po powrocie zrobię kawę i zaprosze rodziców:tak:
wszytskiego naj naj na Neli na 7 miesiączek!!!

Niekat wszystkiego najpiękniejszego,duuużo miłości..radości..i spełnienia najskrytszych marzeń:tak::happy::tak:.. (oj! kiedy to były moje 26..już niepamiętam:-()
To napewno fajnie spędzicie dzionek! i mam nadzieję że u was też ładna pogoda:happy:..No i udanych zakupów!
Nelciu to już 7m-c!:-) Buziaczki dla ciebie!
..o i znów niedokończę..buuu:no:

Witam
Niekat i Nelka - sto lat:tak::-)
Dziewczyny boję się jak cholera:-(Błażej wymiotuje, Emi ma gorączke i całą noc i cały dzień jest na rękach (całe szczęście, że mamy chustę:angry:) Najbardziej boję się o Błażulca, bo ponad 2 lata temu tak samo zaczęło mu się zapalenie płuc i byliśmy w szpitalu:-:)no: Z drugiej strony to mówił, że w piątek jedna dziewczynka zwymiotowała w ich grupie, więc może jelitówka:angry::crazy: Sama już nie wiem co gorsze:-:)-:)-(

reklama
Kra ło rany ale was dopadlo:no: i jedno i drugie starszne:wściekła/y: dawaj chłopakom duzo picia zeby sie nie odwodnili a tobie duzo siły i cierpliwosci bo to ci napewno potrzebne:sorry2::baffled:

Do góry