reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

no i sie wyjasniło - Łukasz zapłacił 11 zł a normalnie kosztuje to mleko 22 - źle go zrozumiałam:zawstydzona/y:az mi ulzyło;-)Marcelowi oczywiscie nie smakuje i na razie mieszamy mu pół na pół z Bebikiem.Jutro zmniejszymy dawke starego mleka i tak sukcesywnie aż się przyzwyczai dos maku tego obrzydlistwa:-p
w tej chwilki obudził sie juz ze spania po kąpieli i się drze a Łukasz nad nim stoi i cierpliwie wkłąda smoka....az zaśnie.czyli wychowujemy smyka:baffled:

reklama
Gizia, Niekat jajciu ale mi szkoda tych waszych dzieciczków.Bidulki malutkie.Niekat mam nadzieje ze wreszcie zlokalizowalas alergen.
Asze jak Zuziaczek,jest juz jakas poprawa??
Weronika zdrówka dla Nelci
Ewa dla Twojej mamci równiez
Ninja widze wraca Ci zycie towarzyskie.Baw sie .......jak zawsze;-);-)

Beti zyjes??
Ja wlasnie sie akoholizuje z moim J.Popijamy Jacka Danielsa z cola i bo moj J.dostal malutki awansik ale cii...bo dopiero ma trening we wtorek.Teraz mam niecny plan :-p:-Dupije go i wykorzystam heheh.Zartowam nie musze go upijac a tak w ogole chyba ide spac bo majaczyc zaczynam.
A chcialam jeszcze dodac ze alkohol szkodzi wlosom.!!!!!

Ostatnio jak moj brat mial urodziny po 2ch porzadnych drinkach(mam slaba glowe)obcielam sobie wlosy:baffled:;-)I dostalam bana:-pna degustacje akoholi :p Okazalo sie ze stylista ze mnie marny:baffled::baffled::baffled:

befatka buahahhahaha mnie tez czasem odwala po drinku:rofl2:ale włosów to jeszcze sobie nie ciełam:-Dmam nadzieję że nie machnełaś się na "męża ninji":szok::-D:-):rofl2:
a Marcello spi.Skapitulował bo chyba stwiedził zę z silnym mężczyzną jakim jest jego ojciec nie wygra.Slaba kobieta jaką jest jego matka juz 3 razy by syna wzięła do siebie ale ojeciec przetrzymał i teraz dzidzia śpi słodko we WŁASNYM łożeczku:tak:mission complete;-)i tak będzie od dzis codziennie.Marcel jest młodszy niż była Oliwia kiedy ją tego uczyliśmy wieć powinno pójsc ławtiej tym bardzeij ze jemu sie często zdarza zasnać samemu od narodzin a Oliwia do 8 mieisąca zasypiała mi na rękach bądź wtulona we mnie:sorry2:
a my juz dziś zaliczyliśmy romantyczną kąpiel we dwoje i wiecie co....było faaajnie:-pi do tego wyhaczyłam zajebiaszcze butki na allegro i tylko pozosatje mi doszukać do nich torebkę:tak:cacy wieczór - nie ma co:-)

Niekat nie ma to jak dobra kapiel na poprawe nastroju :rofl2::-D a ze jeszcze ktos sie nawinał ... gratuluje sukcesu malutkiego;-)
Befatka i jak ostały ci sie włosy?:-D plan sie udał;-)

a ja jestem słomiana wdowa bo mój meniu pojechał do mikołajek:blink:

giza - jak widzisz zawsze jest jakiś powód do zmartwień, jak nie za wolno, to za szybko...
Befatka - jak dzisiaj Twoja fryzura?
Niekat - gratulacje. Emilka jest przyzwyczajona do zasypiania w łóżeczku, ale wczoraj nie chciała szybko usnąć. M wyjął ją, potrzymał na rękach i odłożył - zaraz usnęła.

A my dzisiaj jedziemy do teściów. Wracamy jutro. Może uda mi się przywieźć niepryskane jabłka. Miłego weekendu życzę wszystkim!!!

Ninja - sorki :zawstydzona/y: Zazdroszczę imprezki, my mieliśmy dziś iść na parapetówe do koleżanki M ale nie wiem co z tego wyjdzie :-(

Żaba ok 20 znowu dostała gorączki, zapodałam ibufen i po jakimś czasie było lepiej, a tak się rozbawiła że zasnęła po 22 :szok: O 5:30 powtórka z rozrywki, ale za to pospała do 8. Jak na razie jest OK (tzn. bez gorączki)

Asia - super się dziewczynki bawią:-), przedwczoraj jak się kąpałam słyszę z jakby płacz, więc szybko się powycierałam, lece na dół a tu dziadkowie tak rozbrykali Nelke aż kwiczała :-D
Doris - wiem, że łatwo sie mówi - ale CIERPLIWOŚCI ;-)
Niekat- biedny Marcelek, co to za diablestwo się mu przyplontało :wściekła/y: I gratulacje dla mężula wytrwałości :rofl2::-)(ja też bym pękła jak Ty:zawstydzona/y:)
Befatka - to macie co opijać, mam tylko nadzieję że nie bawiłaś się w fryzjera :-D:happy2::-D

Plan sie nie powiódł poleglam......
za to rano sobie odbilismy no i J.schowal wszystkie nozyczki zebym sobie kuku nie zrobila ;-):-D
Co do wlosów to troche za mocno sobie pocieniowalam ale mam spineczki heheh na poczatku sie nie przyznalam bo siara a na 2gi dzien Jacek do mnie :kochanie bylas u fryzjera?? Tak jakos inaczej wygladasz ale podoa mi sie buahahah:-D:-D:-D:-D:-D
Niekat gratuluje sukcesu a moja mala ostatnio spi ze mna.Przygarnelam ja to w koncu mam sie do kogo przytulic w nocy(J.pracuje tylko na nocki i nawet jak ma wolne to juz jest tak przestawiony ze spi w dzien i buszuje po lodówce w nocy)
Zazdroszcze wspolnej kąpieli u nas jak zaczyna sie jakas akcja mala zaraz sie budzi:-:)-(
Doris udanego wypadu zycze upoluj moze jeszcze jakas wiejska kure na obiadki dla Emilki
A ja mam dzis wideo konferencje na skypie z dziadkami J. hehehe
Dziadzio jest podono b.bezposredni az sie boje ;-):-)

Hejo:-)
Wypad z mezulkiem udany:-) nie wiedzial o niczym do czasu wyjscia w sumie to byl w szoku bo kuzynka przyszla przed 21 ja sie szykowalam a ten sie patrzy i troche zdziwiony ze bez uprzedzenia gdzies sobie ide z kuzyneczka:rofl2: dopiero 15min przed wyjsciem kazalam mu sie ubierac bo wychodzimy:sorry2: Pojechalismy do kina na filmik Mamma mia-fajniutki filmik:tak: potem poszlismy do knajpki na piwkai do domku bo zostalismy wezwani bo Arus od ponad godz nie spal i nie chcial jej zasnac:baffled: ale jak przyszlismy to moment i byl spokoj:happy2: potem tez bylo milutko;-):-p a dzisiaj kolejna impra:-);-)
Doris-wiem o co ci chodzi:tak: ach ta nasza niecierpliwosc:-p
AsiaM-to supcio jak dziewczynki szaleja:tak: tak tak takie chwile sa przecudne:-) Arus tez czasem rozsmiesza Domisia a ten tak sie smieje:-D-ach i ech piekne te chwile
Ewa-oj oj to zdrowka dla mamy i trzymaj sie dzielnie:tak: moj tata juz jest w szpitalu i wkoncu trafilismy na superowego lekarza zalatwia wszystko jest do pogadania wkoncu jakies zainteresowanie :tak:
kra-och ja tez czasem mam leb jak sklep tylko polek brak jak oboje na raz ... hym wyja:dry:
ninja-to samo myslalam co ty na temat karmienia a po zakonczeniu brakowalo mi czegos:sorry2: bo teraz juz sie przyzwyczailam
potem reszte odp bo maluchy szaleja

Kasik - jak dobrze słyszeć od Ciebie tyle radości!:cool::rolleyes: Super że wieczorek się udał a jeszcze lepiej że wreszcie się ktoś tatą zainteresował :-):rofl2::-) No widzisz, po burzy zawsze wychodzi słońce :cool:

Październik jest u nas miesiącem rocznic - właśnie sobie przypomniałam że mija nam dziś 11 lat odkąd jesteśmy razem :szok::-) a w środę mamy 3-cią rocznicę ślubu ;-) Szkoda tylko że trzeba będzie to przełożyć na następną sobotę lub niedzielę bo mama/babcia ma 2-gą zmianę w pracy i nie będzie z kim brzdąca zostawić:-( ... ale, co się odwlecze ... :tak:

reklama
Weronika to mozecie w inny sposób uczcić rocznice;-) a kameralnie w sobote:tak:
Doris Ninja udanego wyjazdu i imprez;-)
Kasik to odpoczeliście od dzieciaczków;-):rofl2: super nalezy wam sie:tak:

Do góry