reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Wszystkiego Najlepszego dla Niekat na urodzinki i dla Weroniki na rocznicę.

Ja za bardzo nie mam czasu więc odpiszę później, pozdrowionka dla wszystkich!

reklama
Haj :-) juz nie dalam rady wtedy odp:sorry2:
niekat-dobrze ze cena mlenia sie wyjasnila i ze juz sie do niego przekonal:tak: a co do zasypiania to dobrze ze mezul stanowczy i super ze wieczor romantiko sie udal:-)
Befatka-oj ty szalona lubisz sie fryzjerowac w procentach:-D:-D:-D
Ewa-miej nadzieje ja juz tez mialam takie mysli bo tata tylko lezal i w jedno miejsce patrzyl a tu prosze jaka poprawa powodzonka i sily:tak:
weronikaa-o to widze tez szalenstwa byly:-) super ze udana impra i ze mala dala wam pospac:tak:
kra-oj oj zdrowka:tak: i buzki dla was
skaba-po burzy wychodzi slonko:tak: wszystko teraz ci sie zwalilo na raz ale dasz rade jak zawsze buzki :tak:
asze-eeee tam pewnie nie ma tak zle:rofl2:
mrowa-kurde to idz idz na kontrole bo chrzesnica M tak miala z tym ze obie nozki i zaowazyli to dopiero jak skonczyla roczek i teraz musi spac z szynami moze to nic takiego ale im predzej tym lepiej pisz nam co tam powodzonka:tak:

asze pochwal się tym fryzjerem!! a racze jego dziełem:-):-) ja ostatnio byłam pierwszy raz u PANA fryzjera.. jeju jak mnie wygłaskał.. aż się nieswojo czułam, choć z efektu zadowlona jestem:-) zdrówka dla Zuzi!! tak to już jest z tymi tatusiami, choć akurat u nas Marysię rozpieszczam ja;-)tata za dużo z nią przebywa, żeby sobie pozwolić na rozpieczczanie;-)

cicha ja właśnie jestem bliska nerwicy:no: choć dziś wybrałam bardzio szybko halogeny na taras - sukces!!:-D

beti nie mam słów do tego twojego A:no::no:

niekat zapach Bebilonu Pepti pamiętam do dziś, choć dawałam go tylko 3 dni..brrr:no: ale skoro trzeba.. buzki dla Marcelka. wklej nam rysunek..plizzzz;-)

mrowa i jak po wizycie?

kra zdrówka dla Błażeja!!:-):-):-)

weronikaa wszytskiego naj naj naj!!:-)

my już po wizycie! rehabilitantka wyoglądała Marysię i z bieda doszukała się tej asymetrii.. pokazała ćwiczenia.. trochę pomasowała i tyle! jedziemy jeszcze za tydzień, ale pani powiedziała, że jak trochę poćwiczymy w domu to nie ma potrzeby dłużej z nia jeździć! dostałam wykład na temat tego, że nie powinnam Marysi pokazywac "pozycji wyższych" tzn. stania, bo to za wczesnie:baffled:taaa.. i jak ja jej to wytłumacze jak ona sama juz się podciągnie.. nie mówiłam tej pani, że ona już tak szaleje na nogach od końca 5 miesiąca:baffled: wydaje mi się, że przesadzała.. następnym razem jej o Kondziku poopowiadam!!!

i najważniejsze wieści!!!!! mała w ciągu miesiąca przybrała 800g!!! to dotychczasowy rekord:-):-):-) wreszcie wróciła na siatkę centylową:-) waży teraz 7200g:-):-) balam się o wagę, bo mało jadła przy tej infekcji, ale za to obecnie nadrabia nieźle - 2 duże słoiki zupy i duży słoik deseru, a wszystko to przepite obficie kaszka na mleku i zagryzione chlebem, który uwielbia:-):-):-) oby tak dalej!!

Asze ślicznie wygladasz kolor taki ciepły jest:-)
Skaba ja dopiero dzis sie umawiałam na wizyte;-) i zadzwoniłam do jednej przychodni a tam dopiero termin na 19 listopada:szok: zapisałam sie ale przypomniałam sobie ze nasz ortopeda jeszcze gdzie indziej przyjmuje i tam sie umówiłam na 7 listopada:tak: wiec troche wczesniej;-)
Mi ortopeda powiedział ze jak sam od siebie wszystko robi to jak najbardziej mamy mu pozwalac ale nic na siłe;-)
a wy poćwiczycie i bedzie Marysia modelka ;-) i gratuluje takiej wagi wreszcie ejstes zadowolona nie :-)
Kasik mam nadzieje ze to nic powaznego nie bedzie:-(i teraz oszczędzam go w chodzeniu
a on jak na złośc jak widzi jeździk-pchacz to az piszczy do niego:sorry2::dry:

skaba-to oby apetyt dopisywal nadal:tak:
asze asze asze-teraz juz nie przesadzamy:-p;-) slicznie wygladasz i nie narzekaj :tak::-) serio serio
mrowa -wiesz pisze ci to nie zeby cie zdenerwowac czy cos ale zawsze kontrole mozna zrobic i mam nadzieje ze bedzie ok buziaczek w kolanko:tak: a to ze sam wstaje to raczej nie ma znaczenia ona tez sama wstawala w ich przypadku jest to rodzinne ale bywa ze od tak sobie sie to robi bedzie dobrze:tak:
A ja po panienskim :-) bylo supcio ale z przebojami malutkimi:rofl2:
Striptizer byl akurat nie moj gust ale to nie dla mnie bylo :-p;-) pokaz byl ... hym superowy hi hi piski krzyki ntylko przyszla pani mloda nie mogla zaszalec bo bedzie marcowka 2009:-) no i tez musial sie z nia delikatnie obchodzic. Od niepamietnych czasow wypilam konkretnie:-p (kurde od 3 lat:szok:) i czulam sie gicio ale siostre M musialam przetransportowac do domu i w momencie mi faza przeszla a ze ona nie dala rade jechac taxa (bo bylo ble ble ble:sorry2:) to szlysmy i kurde takiego slalomu gigantycznego jeszcze w zyciu nie robilam taka byla slaba i buty tracila a jak sie na nas gapili masakra:sorry2: siara jak nic. A na drugi dzionke ja juz mialam po spaniu no bo dzieciaczki szybciutki prysznic i fru na obiadek do mamy i odpust myslalam ze mi glowa peknie ale luz bylo warto jesli nie bedzie sprzeciwu to wrzuce pare fot naszego rodzynka z panienskiego :-pna zamkniety:sorry2:

reklama
asze jak dla mnie: BOMBA!!! super wyglądasz!!

mrowa masakra z tymi terminami:wściekła/y:ja na neurloga miałam czekać 2,5 miesiąca, ale ortopeda przyjął mnie od ręki..

kasik ale się uśmiałam z waszych przygód:-):-):-):-D:-D

Do góry