reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Jacku wszystkiego najlepszego!!!
Niekat śliczna sukienka szkoda że bez zawartości:tak:
Ninja u nas nie ma za duzo meszek, więcej komarów za to:crazy:
Skaba super, że wszystko sie udało, czekamy na fotki:-):-)
Zuzanna w nocy spała w łóżeczku:-D do 3.30, potem wzięłam ja do siebie na karmienie i tak zasnęłyśmy już do rana:-D
Mężulo ma urlop i właśnie pojechał z Milo kupić mi zmywarkę!!:-D Wreszcie!!!:rofl2::rofl2:

a mi Kondzior daje popalic:no::wściekła/y: nonstop by na raczkach chciał byc zero spania i cyc co 1h:no:
mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze ze Mela wyrozumiała :happy2:
i jak na złósc kupiłam sobie taki malusienkie ziemniaki na obiad no i musze je skrobac:-p:no:
zupe i mieso przygotowywałam z Kondziem w chuscie:-pinaczej sie nie dało bo wrzask teraz siedzi na kolanach:baffled:

Skaba - super że się imprezka udała :-)

Nelcia już dziś po 3-ech kupkach :-):cool: a i bączki odchodzą jak za dawnych czasów .. juppi :cool2::-)

Witam wszystkich,
na szczęście nocka przespana... kupka była w nocy i rano po 8... ach, jak przyjemnie... teraz Jola sobie śpi na dworze w wózeczku... troszkę niespokojnie, ale zawsze trochę odpocznie:-D:tak:

Niekat, no to nie zazdroszczę Twojemu mężowi opalonych ramion... A nie ma z tym problemu, bo zawsze opala się na brązowo, a ja na raka:-p:-D (odwrotnie niż u Was)
Sukieneczka śliczna i szkoda, że nie dałaś do obiegu siebie w niej...

Asze, świetnie, że mała przyzwyczaja się do łóżeczka... po prostu i ona i Wy potrzebujecie swojego, własnego miejsca do spania...
To teraz życie nocne nareszcie w pełni?:-p:laugh2:
A zmywarka to wspaniała rzecz... więcej czasu dla siebie i rodzinki...
w końcu po tylu latach stara się wysłużyła:-p:-)

Ewa, na pewno coś wymyśliłaś i synek nie będzie się nudził... przecież dzień dziecka niektórzy mają cały rok:tak::-)

PM, no to fajnie, że malutka taka mamusina, potem to będzie córeczka tatusia...:laugh2: u Joli też zobaczyłam dzisiaj kilka krosteczek po truskawce:zawstydzona/y:

Skaba
, świetnie że chrzciny się udały i przyjątko w stylu wielorodzinnym również...
jakoś czytam Wasze opisy i zawsze zaskakuje mnie stwierdzenie, że dziwicie się iż Wasza pociecha taka grzeczniutka... już nie mogę się doczekać Joli chrzcin...:-p

Mrowa, bidulko... źle znosi Kondzik to siedzenie w domu i upały... przynajmniej Milenka wyrozumiała córeczka... już niedługo kochana:tak:

WSZYSTKJIEGO NAJ DLA JACUSIA :-D

własnie wróciłam z Oliwią z miasta.Byłyśmy autobusem (uff jaki upał) po torcik urodiznowy bo moja córcia dziś konczy człe 4 LATKA:tak:teraz na prędziaka gotuję męzowi obiad bo sie nei wyrobiłam wczesniej... o o już przyjechał:szok:

sorry ze tak ni z gruszki ni z piertuszki ale pilnie potzrebuje adres tej apteki gdzie mozna zamowic szczepionki ?
kuzwa nie ma w poznaniu infanrixa !!!!!ma byc w lipcu
zaraz mnie szlag jasny trafi .

reklama
Weronika, świetnie, że wszytko wraca u Was do normy... a przypomnij jeszcze co stosowałaś na te choler.. kolki

Beti
- no mam nadzieję, że to już po kolkach, oby a co stosowałam ... kropelki "Esputicon" ale one ponoć to średnio działają. Kładź dzidzie jak najwięcej ba brzuszku i tyle :-(

Jacusiu - najlepszego a i Oliwce na 4 -te urodzinki buźka :-*

Do góry