reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam agatkaa,ja mam termin na 11 marca i bardzo liczę na dziewczynkę bo jednego budrysa już mam.Poza tym wstałam rano jak zwykle z przeokropnymi nudnościami,czuję sie fatalnie:no:

reklama
mamma80, my też po cichu liczymy na córeczkę. Ale jak będzie drugi mały rozbójnik to też będzie dobrze.
Widzę, że grono marcówek się powiększa. Fajnie.
Jak Wasze wyniki? Bo ja mam hemoglobinę i płytki poniżej normy. Poprzednio też miałam z tym problemy :-( Miałam iść do lekarza po urlopie, ale w takim razie chyba się jeszcze przejdę w tym tygodniu.

hej dziewczyny! ja też już mam jednego budrysa w domku, ale przyznam, ze nie mam teraz jednoznacznych preferencji co do płci... w poprzedniej ciąży mój mąż (ja zresztą trochę też) liczył na dziewczynę, a teraz nie może się swoim synem nacieszyć... więc jak będzie kobietka do dobrze, bo jeszcze nie mamy.. no i wreszcie kupię te śliczne sukienusie.. a jak będzie chłopak to tez świetnie, bo nasz Bartek będzie miał kompana do samochochodowych szaleństw.. no i taniej będzie, bo mamy już mnóstwo ubranek:-):-):-)

nie wiem czemu, ale nie dostałam od mojego lekarza skierowania na badania... nie wiem czy tak sie przejął tym czymś niewiadomych, co się pojawiło na USG, że zapomniał, czy może ma jakąś własną filozofie w tej sprawie:-):-):-) niezależnie od tego zrobie badania po powrocie...

no właśnie moje drogie!! do zobaczenia za dwa tygodnie!! ja jestem właśnie w środku szaleństwa pakowania... dzisiaj jedziemy do rodziców, bo mama zawozi nas o 4 rano na lotnisko... a potem 2 tygodnie błoegiego lenistwa!!

trzymajcie się tu wszystkie i mam nadzieję, że przez te dwa tygodnie nasze grono jeszcze się powiększy!!:-):-):-)

Witam wszystkie mamy, bardzo mi sie spodobalo na tej stronie, wiec zarejestrowalam sie i zostaje. Mam nadzieję na szczęśliwy poród w marcu, trzymam za marcówki kciuki. Pozdrawiam:-)

reklama
Witajcie! Termin mam na 6 marca 2008.
Eli, Honia witam się z Wami i tutaj :-)
Giza skąd imie Przemko? Mam synka starszego o kilka miesięcy od Twojego i również na imię ma Przemko

Do góry