reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
U mnie tym tym że w przypadku małżeństwa byśmy razem mieszkali a na na tem moment nie było takich planów.
Może to jakaś szansę ślub albo poprostu bycie zaręczonym , wspólne mieszkanie może nawet zmiana na większe i może rodzina ? Zawsze możesz mieć dom i rodzinę o ile nie wolisz życia samej poprostu

Czy was też dziś głowa boli jak #$%@%^@? Dawno się tak nie czułam, aż Apap wzięłam (nie pokładam w tym dużej wiary, bo jestem team ibuprofen, ale się dzieci zachciało). I jeszcze mi dochodzą zawroty jak wstanę szybko to w ogóle fun :D Myślałam, że mając z natury niskie ciśnienie mnie to nie dotknie, ale jednak.

BTW czy @Lunaa09 żyje...?

Czy was też dziś głowa boli jak #$%@%^@? Dawno się tak nie czułam, aż Apap wzięłam (nie pokładam w tym dużej wiary, bo jestem team ibuprofen, ale się dzieci zachciało). I jeszcze mi dochodzą zawroty jak wstanę szybko to w ogóle fun :D Myślałam, że mając z natury niskie ciśnienie mnie to nie dotknie, ale jednak.

Tak, godzinę temu leżałam z opaską na oczach i nie mogłam się ruszyć, bo tak mocno głowa to mnie już lata nie bolała. 🫠 Mówię staremu, kup paracetamol, jego można w ciąży, kupił mi paracetamol hasco (bo ja w torebce tylko noszę ibuprom 🤦, jako że on najlepiej mi działał), wzięłam, pół godziny leżenia i JEST LEPIEJ.
Nie idealnie, ale mogłam wstać i wrócić do żywych, a na czubku głowy po prostu czuje dalej taki nacisk, ale nie bolesny, bardziej dyskomfort. Starego tez boli głowa, to może dziś coś z tą pogoda jest. 🥵🙄

Raz w ciąży bolała mnie głowa tak, że musiałam wziąć apap i nawet pomógł. Ogólnie choruje na przewlekłe migreny z aurą i o dziwo (odpukać) ciąża chyba wobec tego jest dla mnie łaskawa, bo o atakach zapomniałam. Ale też zdążyłam tyle co zrobić botoks nim się dowiedziałam. Generalnie współczuję, bo przez regularne bóle to żyć się odechciewało..

Tak, godzinę temu leżałam z opaską na oczach i nie mogłam się ruszyć, bo tak mocno głowa to mnie już lata nie bolała. 🫠 Mówię staremu, kup paracetamol, jego można w ciąży, kupił mi paracetamol hasco (bo ja w torebce tylko noszę ibuprom 🤦, jako że on najlepiej mi działał), wzięłam, pół godziny leżenia i JEST LEPIEJ.
Nie idealnie, ale mogłam wstać i wrócić do żywych, a na czubku głowy po prostu czuje dalej taki nacisk, ale nie bolesny, bardziej dyskomfort. Starego tez boli głowa, to może dziś coś z tą pogoda jest. 🥵🙄
Pewnie pogoda i ciśnienie też ma wpływ na nasze samopoczucie. Choć lubię lato to powiem Wam, że czekam na czas kiedy będzie 15 stopni 🫣

reklama
Do góry