reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
U mnie tym tym że w przypadku małżeństwa byśmy razem mieszkali a na na tem moment nie było takich planów.
Może to jakaś szansę ślub albo poprostu bycie zaręczonym , wspólne mieszkanie może nawet zmiana na większe i może rodzina ? Zawsze możesz mieć dom i rodzinę o ile nie wolisz życia samej poprostu

Czy was też dziś głowa boli jak #$%@%^@? Dawno się tak nie czułam, aż Apap wzięłam (nie pokładam w tym dużej wiary, bo jestem team ibuprofen, ale się dzieci zachciało). I jeszcze mi dochodzą zawroty jak wstanę szybko to w ogóle fun :D Myślałam, że mając z natury niskie ciśnienie mnie to nie dotknie, ale jednak.

BTW czy @Lunaa09 żyje...?

Czy was też dziś głowa boli jak #$%@%^@? Dawno się tak nie czułam, aż Apap wzięłam (nie pokładam w tym dużej wiary, bo jestem team ibuprofen, ale się dzieci zachciało). I jeszcze mi dochodzą zawroty jak wstanę szybko to w ogóle fun :D Myślałam, że mając z natury niskie ciśnienie mnie to nie dotknie, ale jednak.

Tak, godzinę temu leżałam z opaską na oczach i nie mogłam się ruszyć, bo tak mocno głowa to mnie już lata nie bolała. 🫠 Mówię staremu, kup paracetamol, jego można w ciąży, kupił mi paracetamol hasco (bo ja w torebce tylko noszę ibuprom 🤦, jako że on najlepiej mi działał), wzięłam, pół godziny leżenia i JEST LEPIEJ.
Nie idealnie, ale mogłam wstać i wrócić do żywych, a na czubku głowy po prostu czuje dalej taki nacisk, ale nie bolesny, bardziej dyskomfort. Starego tez boli głowa, to może dziś coś z tą pogoda jest. 🥵🙄

Raz w ciąży bolała mnie głowa tak, że musiałam wziąć apap i nawet pomógł. Ogólnie choruje na przewlekłe migreny z aurą i o dziwo (odpukać) ciąża chyba wobec tego jest dla mnie łaskawa, bo o atakach zapomniałam. Ale też zdążyłam tyle co zrobić botoks nim się dowiedziałam. Generalnie współczuję, bo przez regularne bóle to żyć się odechciewało..

Tak, godzinę temu leżałam z opaską na oczach i nie mogłam się ruszyć, bo tak mocno głowa to mnie już lata nie bolała. 🫠 Mówię staremu, kup paracetamol, jego można w ciąży, kupił mi paracetamol hasco (bo ja w torebce tylko noszę ibuprom 🤦, jako że on najlepiej mi działał), wzięłam, pół godziny leżenia i JEST LEPIEJ.
Nie idealnie, ale mogłam wstać i wrócić do żywych, a na czubku głowy po prostu czuje dalej taki nacisk, ale nie bolesny, bardziej dyskomfort. Starego tez boli głowa, to może dziś coś z tą pogoda jest. 🥵🙄
Pewnie pogoda i ciśnienie też ma wpływ na nasze samopoczucie. Choć lubię lato to powiem Wam, że czekam na czas kiedy będzie 15 stopni 🫣

reklama
Do góry