reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
@Olinek92 trzymam kciuki! Pomyślałam o melisie, ale potem wygooglowałam, że zalecają raczej raz na jakiś czas.
@kaska1 @Kitsune ogarniacie jaka jest "procedura"?

A odnośnie seksu - u mnie libido jak zwykle, albo nawet większe.
Najzabawniejsze jest to, że drugą noc pod rząd mam sny erotyczne. 😂

W ogóle dziewczyny czy Wy się orientuje się czy cokolwiek można wsiąść na uspokojenie w ciąży ? Co jest bezpieczne ? Oczywiście zapytam dzisiaj ginekolog moja o to . Nie wiem czy to dobrze jest jak ja się tak stresuje całymi dniami co powoduje że nie bardzo mogę jeść i spadam na wadze . Z jednej strony to dobrze bo może nie będzie zbędnych kilogramów :D a z drugiej no trochę jednak się martwię
Można ale co konkretnie to nie wiem
Mi się dziś śniło, że miałam romans z O.S.T.Rem z pełną wiedzą i świadomością Męża🤣 później zabijalam kurczaki żeby przeżyć w świecie postapo😅

Melisa słabo działa ,niestety napilam się raz i nic :( jak na internecie czytałam że są jakieś tabletki które można w ciąży na uspokojenie ale chciałam dopytać czy któraś z Was kiedyś brała cokolwiek .

Wiecie co chciałbym już żeby było po porodzie ,gdzieś ta ciaza mnie strasznie męczy a to dopiero u mnie 11 tydzień idzie ,gdzie tam do 40

Można ale co konkretnie to nie wiem

Mi się dziś śniło, że miałam romans z O.S.T.Rem z pełną wiedzą i świadomością Męża🤣 później zabijalam kurczaki żeby przeżyć w świecie postapo😅
Ja to dziś miałam jakiś glupi sen . Szlam droga była rzeczka i w tej rzeczce leżał człowiek podeszłam i był trup . Pamiętam że dzwonilam na policję oni przyjechali i okazało się że żył 🤦🙂😂

Hej dziewczyny ! Jestem w 7 tyg ciazy i pojawila sie u mnie bezsennosc. Potrafie cala noc obracac sie z boku na bok i nie umiem usnac , w ciagu dnia nie spie tak samo jestem wyczerpana fizycznie i psychicznie.. czy ktoras z was tak miala ? Czy to przejdzie ?
Hej :) może aż takiego hardcoru to nie mam, ale wybudzany się ze dwa razy w nocy i ciężko mi później zasnąć, budzę się wyspana ok. 4.30, i próbuje jeszcze dosypiac bo wiem że w pracy będzie dramat. No ten komfort snu spadł drastycznie od ok. 7 tygodnia u mnie. Pogadaj z lekarzem czy można temu w jakiś sposób zaradzić, może potrzebujesz zwolnienia na chwilkę, albo jeśli nie pracujesz to może coś lekarz może przepisać?

@Olinek92 trzymam kciuki! Pomyślałam o melisie, ale potem wygooglowałam, że zalecają raczej raz na jakiś czas.
@kaska1 @Kitsune ogarniacie jaka jest "procedura"?

A odnośnie seksu - u mnie libido jak zwykle, albo nawet większe.
Kurcze dokładnie nie wiem, ale z tego co tu kiedyś autorka pisała to trzeba wysłać do aniaslu prośbę o założenie wątku, a w niej nicki osób które mają być zaproszone i bodajże dwie osoby jako moderatorów. Wiem, że lista już tu była zbierana ale czy poszło to dalej to niewiadomo, bo autorka milczy 🙆‍♀️🙆‍♀️

reklama
Do góry