reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Byłam wczoraj na wizycie, jest serduszko i zarodek 🥹 Fasolka moja jest dzień starsza niż to wynika z terminu miesiączki (zgadza się wszystko, wiem kiedy ją poczelismy). A wieczorem tak się pokłócilam z moim starym, tak się poryczałam, że dziś jak zeszły emocje to jestem przerażona jak to mogło podziałać na malucha. Zawsze jest łyzka dziegciu w beczce miodu.

reklama
Mi za to wczoraj przeszedł ból piersi... USG mam za 5 dni, czyli okolice tygodnia w którym straciłam dwie poprzednie ciąże i właśnie nagły zanik objawów to zwiastował 😩

Mnie też od kilku dni bolą mniej i mdłości mam też mniejsze. Ale trzymam się pozytywnego myślenia, że może organizm się przyzwyczaił już do zwiększonego poziomu hormonów. Fajnie by było.
Byłam rano zrobić badania z krwi, 5 stów pękło😅

Mnie też od kilku dni bolą mniej i mdłości mam też mniejsze. Ale trzymam się pozytywnego myślenia, że może organizm się przyzwyczaił już do zwiększonego poziomu hormonów. Fajnie by było.
Byłam rano zrobić badania z krwi, 5 stów pękło😅
To ja wczoraj kupiłam badania, pójdę w przyszłym tygodniu. No ale właśnie 550 zł nie moje :/

reklama
to na NFZ nie robią badań podstawowych dla ciężarnych ? Przepraszam, że pytam ale nie mieszkam na co dzień w Polsce .
Robią ;) Ale prywatnie to już zależy. Ja na przykład prowadziłam pierwszą ciążę prywatnie, ale że mój lekarz pracował w szpitalu i miał podpisaną umowę z NFZ to wszystkie badania mi wypisywał bezpłatnie :D

Apropo badań, dzisiaj byłam i właśnie odebrałam wyniki. Jestem w szoku, bo bardzo się poprawiły :oops: Nie zmieniłam diety, witaminy też biorę te same co zawsze :oops:

Do góry