Euforia0204
Fanka BB :)
a czy wiesz czy mozna byc prywatnie prowadzonym ale pappe miec robiona na nfz?Łaski Ci nie robią skoro od czerwca 2024 papa jest już "za darmo" na NFZ dla wszystkich bez względu na wiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czy wiesz czy mozna byc prywatnie prowadzonym ale pappe miec robiona na nfz?Łaski Ci nie robią skoro od czerwca 2024 papa jest już "za darmo" na NFZ dla wszystkich bez względu na wiek
Nie jestem Olką ale w pierwszej ciąży prenatalne miałam na NFZ chociaż ciążę prowadziłam prywatniea czy wiesz czy mozna byc prywatnie prowadzonym ale pappe miec robiona na nfz?
Wiem, ale czasami medicover to jest większe ***** niż NFZ. Albo i NFZ bywa lepszy niż medicover, więc idąc do medi, jestem już z automatu bojowo nastawionaŁaski Ci nie robią skoro od czerwca 2024 papa jest już "za darmo" na NFZ dla wszystkich bez względu na wiek
A co chcesz wiedzieć?Jak to właściwie jest z tym Medicoverem? Totalnie się nie znam.
Tak, można, wystarczy wybrać lekarza który wykonuje badania prenatalne w ramach nfz, ja dwie ciaze chodziłam prywatnie a prenatalne miałam na nfz.a czy wiesz czy mozna byc prywatnie prowadzonym ale pappe miec robiona na nfz?
Już doczytałam w InternecieA co chcesz wiedzieć?
Może to otarcie ? Spróbuj zadbać następnym razem o nawilżenieKtóraś miała plamienie po stosunku? Pojawiła się u mnie jasnoróżowa krew , jak narazie tylko chwilowo po stosunku, ale nie wiem czy mam się martwić czy nie. Pierwszy raz takie coś mi się przydarzyło.
Aż się boję że coś gorszego.na chwilę obecną czysto, ale się przestarszylam. U mnie jeszcze wcześnie, dwa dni po terminie miesiączki.Może to otarcie ? Spróbuj zadbać następnym razem o nawilżenie