reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
A ja dziewczyny się witam, choć jeszcze pewna nie jestem.. mam 3 dzieci - 10, 8 i 4 latka. Nie planowaliśmy kolejnego dziecka, ale miesiąc temu się zdążyło..i juz mam dzień spóźnienia, a mam regularne jak w zegarku, do tego piersi mocno bolą i brzuch. Boje się. Czy są tu mamy 3 dzieci i spodziewają się następnego?
Witaj! Ja mam 3 i teraz będzie 4. Z tym że miałam wszystkie trzy CC i stres mam ogromny;:(

Dziewczyny, ja 3 porody naturalnie bez znieczulenia. Pierwszy zły, ale dlatego, że syn się rodził twarzą do góry nie do dołu i skończyło się vacum. Dwie córki rodziły się już w chwilę. Ale nie ma co narazie o porodach, będzie jak będzie, czasem CC to jedyne wyjście

Hejka wszystkim:) Nieśmiało śledzę wasze wpisy i jak widzę kilka z was jestem już mamą trójki dzieci xD Teraz ciąża nieplanowana, "lekki" szok.
Najmłodszy syn trochę więcej niż trzy latka, drugi 5 ,trzeci 7 we wrześniu.
Nie pisałam wcześniej,bo rozważałam "pomoc" ABG, nawet zamówiłam tabletki,ale boje się, zwyczajnie po ludzku, czuje się źle z moimi myślami i sądzę, że nie będę potrafiła. Wiem, że powinnam wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i będę żałować pójścia na skróty. Stąd witam się z wami.
Jutro mam wizytę, termin szacuje na 11 marca, dziś miałam trochę plamień krwią, więc zastanawiam się czy w ogóle ta ciąża się utrzyma. Niemniej mam nadzieję, że mogę tutaj z wami być 🙂

reklama
Do góry