reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
A ja dziewczyny się witam, choć jeszcze pewna nie jestem.. mam 3 dzieci - 10, 8 i 4 latka. Nie planowaliśmy kolejnego dziecka, ale miesiąc temu się zdążyło..i juz mam dzień spóźnienia, a mam regularne jak w zegarku, do tego piersi mocno bolą i brzuch. Boje się. Czy są tu mamy 3 dzieci i spodziewają się następnego?
Witaj! Ja mam 3 i teraz będzie 4. Z tym że miałam wszystkie trzy CC i stres mam ogromny;:(

Dziewczyny, ja 3 porody naturalnie bez znieczulenia. Pierwszy zły, ale dlatego, że syn się rodził twarzą do góry nie do dołu i skończyło się vacum. Dwie córki rodziły się już w chwilę. Ale nie ma co narazie o porodach, będzie jak będzie, czasem CC to jedyne wyjście

Hejka wszystkim:) Nieśmiało śledzę wasze wpisy i jak widzę kilka z was jestem już mamą trójki dzieci xD Teraz ciąża nieplanowana, "lekki" szok.
Najmłodszy syn trochę więcej niż trzy latka, drugi 5 ,trzeci 7 we wrześniu.
Nie pisałam wcześniej,bo rozważałam "pomoc" ABG, nawet zamówiłam tabletki,ale boje się, zwyczajnie po ludzku, czuje się źle z moimi myślami i sądzę, że nie będę potrafiła. Wiem, że powinnam wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i będę żałować pójścia na skróty. Stąd witam się z wami.
Jutro mam wizytę, termin szacuje na 11 marca, dziś miałam trochę plamień krwią, więc zastanawiam się czy w ogóle ta ciąża się utrzyma. Niemniej mam nadzieję, że mogę tutaj z wami być 🙂

reklama
Do góry