wenus018
Fanka BB :)
U mnie kolejna wizyta 6.08To ja do 25!! Trzymamy się w kupie razem
U mnie 5 ciazaA ja dziewczyny się witam, choć jeszcze pewna nie jestem.. mam 3 dzieci - 10, 8 i 4 latka. Nie planowaliśmy kolejnego dziecka, ale miesiąc temu się zdążyło..i juz mam dzień spóźnienia, a mam regularne jak w zegarku, do tego piersi mocno bolą i brzuch. Boje się. Czy są tu mamy 3 dzieci i spodziewają się następnego?
Ja 4 razy rodziłam naturalnie bez znieczuleniaJa już weteranka
Tak u mnie w domu piąteczka, ale trójka to już nastolatki takie konkret, najstarszy syn skończył 13 marca 18 lat ( teraz termin też na 13 marca) córa 17 prawie i syn 14 rok leci....no i maluchy córka 6 w grudniu i synek 3 we wrzesniu.
3 porody naturalne za mną i 2 cc, także conieco tam wiem
Oczywiście zawsze wesprzemy wysłuchamy pogadamyHejka wszystkim Nieśmiało śledzę wasze wpisy i jak widzę kilka z was jestem już mamą trójki dzieci xD Teraz ciąża nieplanowana, "lekki" szok.
Najmłodszy syn trochę więcej niż trzy latka, drugi 5 ,trzeci 7 we wrześniu.
Nie pisałam wcześniej,bo rozważałam "pomoc" ABG, nawet zamówiłam tabletki,ale boje się, zwyczajnie po ludzku, czuje się źle z moimi myślami i sądzę, że nie będę potrafiła. Wiem, że powinnam wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i będę żałować pójścia na skróty. Stąd witam się z wami.
Jutro mam wizytę, termin szacuje na 11 marca, dziś miałam trochę plamień krwią, więc zastanawiam się czy w ogóle ta ciąża się utrzyma. Niemniej mam nadzieję, że mogę tutaj z wami być