Oj tak, o wiele lepsza opcja..Ja mam cichą nadzieję urodzić naturalnie, niby odległy czas i temat ale chciałabym nie musieć ingerować operacją
reklama
Karola0093
Zaangażowana w BB
Witaj! Ja mam 3 i teraz będzie 4. Z tym że miałam wszystkie trzy CC i stres mam ogromny;A ja dziewczyny się witam, choć jeszcze pewna nie jestem.. mam 3 dzieci - 10, 8 i 4 latka. Nie planowaliśmy kolejnego dziecka, ale miesiąc temu się zdążyło..i juz mam dzień spóźnienia, a mam regularne jak w zegarku, do tego piersi mocno bolą i brzuch. Boje się. Czy są tu mamy 3 dzieci i spodziewają się następnego?
Doktur_M
Moderator
Właśnie tego się panicznie boję i póki będzie to rozsądne, będę się bronić przed cc. Za dużo informacji...Też bym wolała naturalnie. A macie jakieś doświadczenie z zzo?
madziolina_p
Fanka BB :)
O wow! Takie plany były, przepraszam, że zapytamWitaj, ja czekam na 6 dziecko, damy radę!!
madziolina_p
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja 3 porody naturalnie bez znieczulenia. Pierwszy zły, ale dlatego, że syn się rodził twarzą do góry nie do dołu i skończyło się vacum. Dwie córki rodziły się już w chwilę. Ale nie ma co narazie o porodach, będzie jak będzie, czasem CC to jedyne wyjście
Taak, aczkolwiek teraz to bardziej M, ja to tak na pol gwizdka ale to przez to że okropnie znoszę ciążę..O wow! Takie plany były, przepraszam, że zapytam
Jednak duża rodzinę chciałam mieć odkąd pamiętam
Ja trzy SN bez znieczulenia, nie wiem czy to jest to samo znieczulenie co do cc? Jeśli tak to konsekwencje wbicia w kręgosłup odczuwam do dziś...Też bym wolała naturalnie. A macie jakieś doświadczenie z zzo?
Hejka wszystkim Nieśmiało śledzę wasze wpisy i jak widzę kilka z was jestem już mamą trójki dzieci xD Teraz ciąża nieplanowana, "lekki" szok.
Najmłodszy syn trochę więcej niż trzy latka, drugi 5 ,trzeci 7 we wrześniu.
Nie pisałam wcześniej,bo rozważałam "pomoc" ABG, nawet zamówiłam tabletki,ale boje się, zwyczajnie po ludzku, czuje się źle z moimi myślami i sądzę, że nie będę potrafiła. Wiem, że powinnam wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i będę żałować pójścia na skróty. Stąd witam się z wami.
Jutro mam wizytę, termin szacuje na 11 marca, dziś miałam trochę plamień krwią, więc zastanawiam się czy w ogóle ta ciąża się utrzyma. Niemniej mam nadzieję, że mogę tutaj z wami być
Najmłodszy syn trochę więcej niż trzy latka, drugi 5 ,trzeci 7 we wrześniu.
Nie pisałam wcześniej,bo rozważałam "pomoc" ABG, nawet zamówiłam tabletki,ale boje się, zwyczajnie po ludzku, czuje się źle z moimi myślami i sądzę, że nie będę potrafiła. Wiem, że powinnam wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i będę żałować pójścia na skróty. Stąd witam się z wami.
Jutro mam wizytę, termin szacuje na 11 marca, dziś miałam trochę plamień krwią, więc zastanawiam się czy w ogóle ta ciąża się utrzyma. Niemniej mam nadzieję, że mogę tutaj z wami być
reklama
Miałam trzy porody naturalne, jeden pierwszy z zzo. Był najdłuższy i byłam pod koniec już ledwo żywa,ale zzo pomogło mi,bo rzeczywiście bólu nie było.Też bym wolała naturalnie. A macie jakieś doświadczenie z zzo?
Dwa pozostałe dużo szybsze,na zzo było za późno