reklama
LadyStrejser
Fanka BB :)
Chociaż jedna dobra nowina
Ja jestem kilka dni po owulce i nie wiem dlaczego ale notuje w kalendarzu miesiączkowym każdą pierdołe, skurcz brzucha, śluz jaki jest, nastrój, czy piersi tkliwe czy nie - chyba sobie coś wkręcam mam wrażenie,że łapie mnie mała paranoja,że się może udało i nie chce niczego przegapić
A testowanie za ok 10 dni
Chyba też już potrzebuje wiosny
Ja jestem kilka dni po owulce i nie wiem dlaczego ale notuje w kalendarzu miesiączkowym każdą pierdołe, skurcz brzucha, śluz jaki jest, nastrój, czy piersi tkliwe czy nie - chyba sobie coś wkręcam mam wrażenie,że łapie mnie mała paranoja,że się może udało i nie chce niczego przegapić
Nicky95
Znam to, mnie od 5dpo momentami boli podbrzusze i bolą jajniki zawsze sobie obiecuję że nie będę się nakręcać a potem i tak nie wychodzi… tylko duże rozczarowanie jak przychodzi miesiączkaChociaż jedna dobra nowina
LadyStrejser
To jest to - ja się z tą małpa tak pogodziłam co miesiąc ale jednocześnie nie chce jej widzieć
dominikana26
Cześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku. W skrócie o mnie: staramy się o 2 dziecko, niby bez spiny, na luzie, ale jednak gdzieś tam ta spina jest
Catia.a
Początkująca w BB
Cześć! To tak samo jak myCześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku. W skrócie o mnie: staramy się o 2 dziecko, niby bez spiny, na luzie, ale jednak gdzieś tam ta spina jest
Dwulatek na pokładzie, zaliczona jedna biochemiczna i czekamy nadal
Piona...u nas też bez spiny, a testy już przed okresem robione, okres przyszedł to M załamka że jak to takCześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do wątku. W skrócie o mnie: staramy się o 2 dziecko, niby bez spiny, na luzie, ale jednak gdzieś tam ta spina jest
Okres ogólnie mi się rozkręcił na maxa, także czekamy na luty
dominikana26
Ja akurat jestem po owulacji, wyjechaliśmy na kilka dni akurat tak się złożyło, że w czasie owulacji, ale raczej nic z tego nie będzie, więc też już czekam na miesiączkę i na luty
reklama
Catia.a
Początkująca w BB
Ja właśnie byłam przekonana, że w tym miesiącu nici (szanse marne, bo w okolicy owu mąż się pochorował, więc wiadomo) - a tu tydzień do okresu i wjeżdża senność, wjeżdżają lekkie bóle podbrzusza.
Wiem - to nic nie znaczy, ale jakieś podejrzenia już się w głowie tworzą
Wiem - to nic nie znaczy, ale jakieś podejrzenia już się w głowie tworzą