reklama
Rachelita
Fanka BB :)
Harnaś z lodoherbatą Mam to samo co w pierwszej ciąży - marzę o piwie (i proszę mi tu nie wspominać o 0% bo nie uznaję takich napojów w ciąży). Dziś sobie też uświadomiłam, że salami i sushi są poza moim zasięgiem. Nie żebym była fanem sushi bo jem je raz w roku ale co jeśli zachce mi się drugi raz?Dziewczyny, czego Wam brakuje z jedzenia? Co jestem w sklepie to aż się trzęsę na widok serów pleśniowych, bo tak bym sobie zjadła, no ale nie można.
Rachelita
Można z mleka pasteryzowanego poczytaj składyDziewczyny, czego Wam brakuje z jedzenia? Co jestem w sklepie to aż się trzęsę na widok serów pleśniowych, bo tak bym sobie zjadła, no ale nie można.
Dzięki za protip, chyba wezmę sobie krzesełko do Lidla i będę czytać składy przed lodówka.Można z mleka pasteryzowanego poczytaj składy
Navigium
Sushi choć takie w wersji wege lub owocami morza podanymi obróbce cieplnej- można. I nabiał, niestety od czasu ciąży mam po nim pokrzywkęDziewczyny, czego Wam brakuje z jedzenia? Co jestem w sklepie to aż się trzęsę na widok serów pleśniowych, bo tak bym sobie zjadła, no ale nie można.
Doktur_M
Moderator
Salami fuckt, ale sushi z warzywami albo kurczakiem czy łososiem jest spoko. Byle surowych ryb nie wciągaćHarnaś z lodoherbatą Mam to samo co w pierwszej ciąży - marzę o piwie (i proszę mi tu nie wspominać o 0% bo nie uznaję takich napojów w ciąży). Dziś sobie też uświadomiłam, że salami i sushi są poza moim zasięgiem. Nie żebym była fanem sushi bo jem je raz w roku ale co jeśli zachce mi się drugi raz?
Mi nadal brakuje ochoty na słodkie Ostatnio małż otworzył bombonierkę i nawet jednego nie zjadłam, kompletnie nie miałam ochoty. Ale daj ogórki, jogury albo mięso to wpitolę na pniu!
O ja na piwo tez mam wielką ochotę mąż się śmiał że takie rzeczy to jak dobrze to będe dopiero mogła w maju ale pocieszenieHarnaś z lodoherbatą Mam to samo co w pierwszej ciąży - marzę o piwie (i proszę mi tu nie wspominać o 0% bo nie uznaję takich napojów w ciąży). Dziś sobie też uświadomiłam, że salami i sushi są poza moim zasięgiem. Nie żebym była fanem sushi bo jem je raz w roku ale co jeśli zachce mi się drugi raz?
D
Dukasia
Gość
Ja to nie mam na nic ochoty poza kawą… mogłabym pić litrami, ale nie można. Pije wiec inke… nawet zaczyna mi lekko smakować, ale to nadal nie to samo. W domu mam bezkofeinowa w ziarnach, to ta kawa jakoś smakuje, ale w pracy jest ciężko…
Co do jedzenia, to co chwilę wymyślam coś nowego żeby chociaż jakoś zadowolić podniebienie, ale wszystko wydaje mi się takie mierne. Chociaż mąż zadowolony… a ja żre białko i zielone, skoro i tak na nic nie mam ochoty
Co do jedzenia, to co chwilę wymyślam coś nowego żeby chociaż jakoś zadowolić podniebienie, ale wszystko wydaje mi się takie mierne. Chociaż mąż zadowolony… a ja żre białko i zielone, skoro i tak na nic nie mam ochoty
Rachelita
Jestem zerojedynkowa pod tym wzgledem - jak nie to nie ale sushi jemy tylko w kwietniu na rocznicę ślubu więc raczej nic mi nie ubędzieSalami fuckt, ale sushi z warzywami albo kurczakiem czy łososiem jest spoko. Byle surowych ryb nie wciągać
Mi nadal brakuje ochoty na słodkie Ostatnio małż otworzył bombonierkę i nawet jednego nie zjadłam, kompletnie nie miałam ochoty. Ale daj ogórki, jogury albo mięso to wpitolę na pniu!
reklama
Kitsune
Moderator
Moja córka pije Inkę. Ledwo jej ją robię, bo przez sam zapach mi się zbiera na mdłościJa to nie mam na nic ochoty poza kawą… mogłabym pić litrami, ale nie można. Pije wiec inke… nawet zaczyna mi lekko smakować, ale to nadal nie to samo. W domu mam bezkofeinowa w ziarnach, to ta kawa jakoś smakuje, ale w pracy jest ciężko…