reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Dziewczyny, czego Wam brakuje z jedzenia? Co jestem w sklepie to aż się trzęsę na widok serów pleśniowych, bo tak bym sobie zjadła, no ale nie można. 🤤🥹
w poprzednich ciążach ciągnęło mnie do kwaśnego lub słodkiego ( w zależności Od Tego kto zamieszkiwał mój brzuszek. ) teraz nie mam zachcianek. Ale. Albo nie mam apetytu Albo mam wilczy apetyt o zjadam wszystko co mam pod ręką … Ale za chwilę to się może zmienić ( zrobiłam sałatkę owocową z bitą śmietaną ) zanim ja skończyłam już mi się odechciało jeść i zmuszałam siebie by zjeść te owoce

reklama
Hej Dziewczyny u mnie dziś 8+0 - byliśmy 5 dni w Krynicy Zdrój wszystko było super a w drodze powrotnej.../ mamy 8 h / okropne mdłości i paw - od tamtej pory nie mogę na jedzenie patrzeć niewiem już czy to jelitowka czy poprostu mdłości/ w poprzednich ciążach nie miałam i teraz aż mam zagwostkę/ no nic zobaczymy jak dalej .
U mnie kolejna wizyta 8.08

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny u mnie dziś 8+0 - byliśmy 5 dni w Krynicy Zdrój wszystko było super a w drodze powrotnej.../ mamy 8 h / okropne mdłości i paw - od tamtej pory nie mogę na jedzenie patrzeć niewiem już czy to jelitowka czy poprostu mdłości/ w poprzednich ciążach nie miałam i teraz aż mam zagwostkę/ no nic zobaczymy jak dalej .
U mnie kolejna wizyta 8.08
A u mnie dziś 8+2 :) czyli podobny termin :)

Bozeeee dziewczyny ja dzisiaj pierwszy raz od tygodnia rano wstałam i się nie popryczalam ;D i zjadłam normalny ,nie płynny posiłek :) chyba moja to wszystko ,mam nadzieję :) dzisiaj mam wizytę na 16. Trzymajcie kciuki !:) a co do tego czy mi czegoś brakuje do jedzenia to chyba niczego bo narazie to jednak każdy zapach mnie odrzuca :(

Bozeeee dziewczyny ja dzisiaj pierwszy raz od tygodnia rano wstałam i się nie popryczalam ;D i zjadłam normalny ,nie płynny posiłek :) chyba moja to wszystko ,mam nadzieję :) dzisiaj mam wizytę na 16. Trzymajcie kciuki !:) a co do tego czy mi czegoś brakuje do jedzenia to chyba niczego bo narazie to jednak każdy zapach mnie odrzuca :(
ja narazie bez większych objawów prócz bólu w podbrzuszu chociaż od dwóch dni mam spokój i czuje tylko piersi tkliwe 🤷‍♀️

Ja dziś nie daje rady z sennością 🥱 a wieczorem teściowa przyjeżdża żebym jutro na spokojnie mogła pójść do ginekologa a ona zajmie się córka ... Ale posprzątać by się przydało a tak się mi nie chce najchętniej bym poszła spać ... Ale przynajmniej rosół ugotowałam 🙂

Jeny, u mnie 8+3 i żadnych większych objawów oprócz senności i tkliwych piersi przy dotyku. Jutro wizyta i mega stres czy na pewno wszystko jest ok i czy serduszko nadal bije. 😬

reklama
Do góry