40milionowserc
Moderator
77 tysięcy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
77 tysięcy?
Dzień dobry także tutaj!Nieśmiało się witam, dopiero jutro lecę na betę, ale dzisiaj dwie krechy na dwóch testach jak w mordę strzelił
U mnie dodatkowo endometrioza na pokładzie, więc ryzyko (tfu) strat większe, ale czy też tak macie, że teraz byle was zakłuje w brzuchu i już panikujecie?
A witamDzień dobry także tutaj!
Tak, dziś boli mnie brzuch, choć bardziej z nerwów, bo się naczytałam forum na fejsie o immunologii, to już zaczęłam panikować...
Miło Cię widzieć życzę Ci wszystkiego dobrego !! Ja od niedzieli testuję, dziś byłam na badaniu krwi. Denerwuje się bardzo tym aby nie było ciąży biochemicznej i czekam na dzień kiedy zbadam przyrostNieśmiało się witam, dopiero jutro lecę na betę, ale dzisiaj dwie krechy na dwóch testach jak w mordę strzelił
U mnie dodatkowo endometrioza na pokładzie, więc ryzyko (tfu) strat większe, ale czy też tak macie, że teraz byle was zakłuje w brzuchu i już panikujecie?
Mam nadzieję, że wszystkie będziemy miały super nudne ciąże i nic się nie wydarzy przykrego, bo naprawdę. Ileż można!Miło Cię widzieć życzę Ci wszystkiego dobrego !! Ja od niedzieli testuję, dziś byłam na badaniu krwi. Denerwuje się bardzo tym aby nie było ciąży biochemicznej i czekam na dzień kiedy zbadam przyrost
Trzymam za nas kciukiMam nadzieję, że wszystkie będziemy miały super nudne ciąże i nic się nie wydarzy przykrego, bo naprawdę. Ileż można!
A Pytasz dzika czy sra w lesie? W moim przypadku, po tylu stratach, biegam co 5 minut do kibla sprawdzić czy nie plamie, bo mam cały czas "mokro" a każde ukłucie i ból jest analizowane przez następne pół godziny czy tak powinno byćNieśmiało się witam, dopiero jutro lecę na betę, ale dzisiaj dwie krechy na dwóch testach jak w mordę strzelił
Mnie wczoraj bolał brzuch tak okresowo, w głowie oczywiście już czarny scenariusz że na pewno okres zaraz przyjdzie i będzie po wszystkim. Okres nie przyszedł, już nie boli, więc chyba jest okejDzień dobry także tutaj!
Tak, dziś boli mnie brzuch, choć bardziej z nerwów, bo się naczytałam forum na fejsie o immunologii, to już zaczęłam panikować...