reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Załączniki

• IMG_4163.png
    IMG_4163.png
    80,8 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Nieśmiało się witam, dopiero jutro lecę na betę, ale dzisiaj dwie krechy na dwóch testach jak w mordę strzelił :D
U mnie dodatkowo endometrioza na pokładzie, więc ryzyko (tfu) strat większe, ale czy też tak macie, że teraz byle was zakłuje w brzuchu i już panikujecie?

Myślałam, że moja jest duża, ale jak zobaczyłam Twoje 77 tysięcy to aż byłam zdziwiona. 😂

Ja z dziś mam 7859 (sobotnia 2451).

Nieśmiało się witam, dopiero jutro lecę na betę, ale dzisiaj dwie krechy na dwóch testach jak w mordę strzelił :D
U mnie dodatkowo endometrioza na pokładzie, więc ryzyko (tfu) strat większe, ale czy też tak macie, że teraz byle was zakłuje w brzuchu i już panikujecie?
Dzień dobry także tutaj! :p
Tak, dziś boli mnie brzuch, choć bardziej z nerwów, bo się naczytałam forum na fejsie o immunologii, to już zaczęłam panikować...

Tak, dziś boli mnie brzuch, choć bardziej z nerwów, bo się naczytałam forum na fejsie o immunologii, to już zaczęłam panikować...
A witam :D
Okropnie sobie tę endometriozę biorę do bani... Cieszę się dziko, że w ogóle coś się wydarzyło po 3 latach zupełnej ciszy, ale chyba do wizyty u lekarza (przy dobrych betach) nie odetchnę bardziej :D

Miło Cię widzieć 🤍 życzę Ci wszystkiego dobrego !! Ja od niedzieli testuję, dziś byłam na badaniu krwi. Denerwuje się bardzo tym aby nie było ciąży biochemicznej i czekam na dzień kiedy zbadam przyrost

Miło Cię widzieć 🤍 życzę Ci wszystkiego dobrego !! Ja od niedzieli testuję, dziś byłam na badaniu krwi. Denerwuje się bardzo tym aby nie było ciąży biochemicznej i czekam na dzień kiedy zbadam przyrost
Mam nadzieję, że wszystkie będziemy miały super nudne ciąże i nic się nie wydarzy przykrego, bo naprawdę. Ileż można! :D

A Pytasz dzika czy sra w lesie? 🤣🤣 W moim przypadku, po tylu stratach, biegam co 5 minut do kibla sprawdzić czy nie plamie, bo mam cały czas "mokro" a każde ukłucie i ból jest analizowane przez następne pół godziny czy tak powinno być 😅😅

Gratuluję!! 🥰🥰

reklama
Mnie wczoraj bolał brzuch tak okresowo, w głowie oczywiście już czarny scenariusz że na pewno okres zaraz przyjdzie i będzie po wszystkim. Okres nie przyszedł, już nie boli, więc chyba jest okej🙈

Do góry