No właśnie ja też do ordynatora, już trzecią ciążę będę u niego prowadzić i nie wyobrażam sobie inaczej póki co, ale na szczęście u nas 250...ja płacę 400 zł bo chodzę do ordynatora oddziału na którym chciałabym rodzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja też do ordynatora, już trzecią ciążę będę u niego prowadzić i nie wyobrażam sobie inaczej póki co, ale na szczęście u nas 250...ja płacę 400 zł bo chodzę do ordynatora oddziału na którym chciałabym rodzic
W dolnej granicy normy się trzymamy Mąż mi nawet duphaston z szuflady już wyjął.ale leży i czeka na razieu mnie 6 tyg 2 dzień próg 7,15 a beta 26 tys.
Jak zwykle dowiaduję się po czasie ale... Gratuluje kochana! Trzymam kciuki, tym razem Twoja historia musi zakończyć się happy endem za 9 miesięcyMam wynik. Dzisiejsza beta 205, w czwartek było 28 więc mamy 171% przyrostu
Dziękuję. Oby tym razem się udało. Mam dobre przeczuciaJak zwykle dowiaduję się po czasie ale... Gratuluje kochana! Trzymam kciuki, tym razem Twoja historia musi zakończyć się happy endem za 9 miesięcy
Chyba bym już brała przy tym wyniku progesteronu..W dolnej granicy normy się trzymamy Mąż mi nawet duphaston z szuflady już wyjął.ale leży i czeka na razie
ja niski mam bo ciągle karmię i raczej to się narazie nie zmieni bo synek to straszny cycocholika plus alergikW dolnej granicy normy się trzymamy Mąż mi nawet duphaston z szuflady już wyjął.ale leży i czeka na razie
ja także. Mój gin przepisał mi 3 X1 plus luteina dopochwowo bo bardzo niski prog plus krwiak 1,5 cmChyba bym już brała przy tym wyniku progesteronu..
Nie 77,5 ale w pierwszej wersji sama zwątpiłam77 tysięcy?