reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Z tego co pamiętam z ost forum to nie da się przedawkować kwasu foliowego a nadmiar organizm wydala z moczem ale to najlepiej lekarza dopytać :)
no właśnie ja czytałam, że się da i że dawka max to 1000, a gdzieś przeczytałam że jak się za dużo bierze to są jakieś badania o autyzmie dzieci, ale dobra biorę narazie to 800 a lekarki zapytam

reklama
Jutro na 9:20 idę do ginekologa !
Tydzień temu w pon widziałam tylko pęcherzyk ,
Beta z soboty - 3763 . Mam nadzieję że jutro będzie już coś widać 🩷🩷🩷
Trzymajcie kciuki , ta noc na pewno będzie nie przespana 🙈
Byłam u ginekologa i spłaszczony pusty pęcherzyk :(
Jestem trochę podłamana bo przechodziłam przez to w styczniu
Z okresu wychodzi 7+2 , ale owulacja mocno bardzo mi się opóźniła więc może to być też 5+2
Do kontroli za tydzień

Ostatnia edycja:
Z okresu wychodzi 7+2 , ale owulacja mocno bardzo mi się opóźniła więc może to być też 5+2
Do kontroli za tydzień
Wybacz mi ignorację, ale spłaszczony pęcherzyk to z automatu źle i nie ma nadziei?

Wybacz mi ignorację, ale spłaszczony pęcherzyk to z automatu źle i nie ma nadziei?
Z automatu może nie, ale nieregularny/spłaszczony/wydłużony nienaturalnie pęcherzyk bardzo często oznacza że nic z tego nie będzie.

Aczkolwiek widziałam też przypadki, że i z takich pęcherzyków były zdrowe ciąże ;) Jak to mówi moja lekarka od USG "W medycynie jak w kinie, nigdy nic niewiadomo i nic nie można przekreślać" ;)

@Policja Trzymam kciuki że jednak będzie dobrze 🤞🤞

Do kontroli za tydzień
Pomimo wszystko trzymam kciuki żeby było pozytywnie 🤞

Ja dziś też idę na wizytę do szpitala po skierowania na ten cały pakiet początkowy na NFZ bo tak musiałabym placic za wszystko znowu i ciekawe czy mi zrobi USG . Ostatnio robił w piątek wtedy był pęcherzyk żółtkowy więc kto wie może dziś zrobi. Bynajmniej ja chciałabym .

Dziewczyny, czy któraś przed wizytą serduszkową miała już wachlarz objawów w postaci wymiotów, okropnego uczucia głodu, rozemocjonowania? Ja niestety od poniedziałku mam kryzys w związku z tym, w pracy powiedziałam, że idę na zwolnienie od czwartku i teraz obleciała mnie wątpliwość, czy aby na pewno wszystko będzie ok???? Dramat 🫣

Dziewczyny, czy któraś przed wizytą serduszkową miała już wachlarz objawów w postaci wymiotów, okropnego uczucia głodu, rozemocjonowania? Ja niestety od poniedziałku mam kryzys w związku z tym, w pracy powiedziałam, że idę na zwolnienie od czwartku i teraz obleciała mnie wątpliwość, czy aby na pewno wszystko będzie ok???? Dramat 🫣
Ja byłam strasznie zmęczona, rozchwiana mocno (ciągle płacz) i siusiu co chwila. To wszystko zanim gin zobaczył chociaż zarodek - na etapie pęcherzyk ciążowy + żółtkowy.

reklama
Do góry