reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Ale to zleciało szybko😳
No tez mam nadzieje ze już tu zostanę🥹
A synek czy córcia?🥰
synek 💙 z jednej strony zleciało a z drugiej jednak trochę mi się dłuży 😂 już się nie mogę doczekać, kiedy wezmę go na ręce 🤗

ZOSTAJESZ I KONIEC, ewentualnie możesz tam w lutym urodzić albo w kwietniu 😉 jedyne dopuszczalne odstępstwa 😂 naszych sierpniówek już się kilka zdążyło rozpakować 😉

reklama
Dziewczyny kupiłam witaminy, ale nie zobaczyłam że babka w aptece dała mi pregne plis chyba i tam jest że dla starających się i 800 kwasu foliowego..ile wy bierzecie? Boje się, że za dużo i zaszkodzę dziecku, a wizyta dopiero na początku sierpnia

Dziewczyny kupiłam witaminy, ale nie zobaczyłam że babka w aptece dała mi pregne plis chyba i tam jest że dla starających się i 800 kwasu foliowego..ile wy bierzecie? Boje się, że za dużo i zaszkodzę dziecku, a wizyta dopiero na początku sierpnia
Ja biorę Pueria Uno i tam jest 400 + 400, czyli 800. Więc może tyle trzeba właśnie.

to ja podobnie tyle , że wychodzi 4+4 :) dziś mam konsultacje z doktor z kliniki więc ciekawe czy wyznaczy jakąś wizytę wcześniej czy tak jak mam zaplanowana na 13.08 chociaż tak myślę , że chyba wolałabym o tydzień wcześniej już wiedzieć co i jak 🙈🥹
To czekanie jest straszne 🙈

reklama
Z tego co pamiętam z ost forum to nie da się przedawkować kwasu foliowego a nadmiar organizm wydala z moczem ale to najlepiej lekarza dopytać :)

Do góry