Dziewczyny ja się wczoraj umówiłam na NFZ na 30.07. - da się , tylko trzeba pogadać z położna i powiedzieć jaka jest sytuacja ze jestes w ciąży i potrzebujesz pilna wizytę - one muszą znaleźć miejsce. (Przynajmniej tu w trojmiescie tak jest)
reklama
Ja jestem dziś 6+1który tydzień. ? ja mam wizytę 13.08 i nie wiem czy nie za późno
wenus018
Fanka BB :)
ja wg USG 7 tyg 5 dzieńJa jestem dziś 6+1
Mój wynik <2.30 więc te moje cienie na testach to niestety fałszywy alarmJak tam? Wiadomo coś już?
Zuzkacz
Ehhh... A ile dpo? Może jeszcze nic straconego? W ostatniej ciąży miałam 10 dpo betę poniżej 2, trzy dni później 12...Mój wynik <2.30 więc te moje cienie na testach to niestety fałszywy alarm
Rachelita
Mnie umówili w poradni szpitalnej na wizytę w ciągu 7 dni. Dostałam datę, godzinę (wizyta odbyła się punktualnie), lekarka poświęciła mi 40 minut, zrobiła usg, pobrała cytologię, wymaz z szyjki żeby wykluczyć infekcję, dostałam skierowania na usg tarczycy i piersi, do poradni żywieniowej oraz na badania prenatalne plus całą masę z krwi wraz z krzywą (miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży). Nie wszędzie na NFZ jest źleCzasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę to
16 dpo, 3 dni temu powinnam dostać okres więc już raczej nie ma nadzieiEhhh... A ile dpo? Może jeszcze nic straconego? W ostatniej ciąży miałam 10 dpo betę poniżej 2, trzy dni później 12...
Zuzkacz
Nah... No to faktycznie... przykro mi16 dpo, 3 dni temu powinnam dostać okres więc już raczej nie ma nadziei
Euforia0204
ooo! Ja na madalinskiego w warszawie dostalam taki termin… moze musze jeszcze poszukac, ale tez chce isc do kogos kto ma dobre opinieMnie umówili w poradni szpitalnej na wizytę w ciągu 7 dni. Dostałam datę, godzinę (wizyta odbyła się punktualnie), lekarka poświęciła mi 40 minut, zrobiła usg, pobrała cytologię, wymaz z szyjki żeby wykluczyć infekcję, dostałam skierowania na usg tarczycy i piersi, do poradni żywieniowej oraz na badania prenatalne plus całą masę z krwi wraz z krzywą (miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży). Nie wszędzie na NFZ jest źle
reklama