reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Umówiłam się do gina z medicovera, najgorszego jaki istnieje tam, bo tylko on był na za godzine, ale niech zerknie. 😶 Też zaraz wyczytałam, że parodniowe brązowe plamienie też źle świadczy. Mam tam nielimitowane wizyty to mogę i co tydzień tam być. 😶🙄

reklama
O wow! Nie było mnie tydzien, a tu ciezko bedzie nadrobic! Bylam ostatni ona usg (5t1d) i cos tam juz widac, ale lekarz kazal wpasc za tydzien. :)
Stwierdzilam dzis ze sprobuje umowic sie na nfz do ginekologa, zeby badania krwi itd robic na nfz. I uwaga.. termin wizyty na 9.09 😂
Oprocz tego bede chodzila do swojego na allianz, ale w szoku jestem jakie sa terminy na nfz 😳
Czasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę to 🤦

Mam wizytę na 5.08 dopiero. Nie wiem czy umawiać się asap czy czekać na samoistne poronienie. Nie mam żadnych plamien. Z jednej strony wolałabym uniknąć szpitala, a z drugiej to ostatnie zabiegi robilam u swojego lekarza w dniu jego pracy w szpitalu, a on jest bardzo delikatny.
Myślę abyś poczekała. Jutro jeśli by się udało skoczyła na betę i w pon do lekarza.

O wow! Nie było mnie tydzien, a tu ciezko bedzie nadrobic! Bylam ostatni ona usg (5t1d) i cos tam juz widac, ale lekarz kazal wpasc za tydzien. :)
Stwierdzilam dzis ze sprobuje umowic sie na nfz do ginekologa, zeby badania krwi itd robic na nfz. I uwaga.. termin wizyty na 9.09 😂
Oprocz tego bede chodzila do swojego na allianz, ale w szoku jestem jakie sa terminy na nfz 😳
No ja mam na nfz na 31 sierpnia 🤐
Umówiłam się do gina z medicovera, najgorszego jaki istnieje tam, bo tylko on był na za godzine, ale niech zerknie. 😶 Też zaraz wyczytałam, że parodniowe brązowe plamienie też źle świadczy. Mam tam nielimitowane wizyty to mogę i co tydzień tam być. 😶🙄
Nie myśl o najgorszym, ważne że krwi nie ma, daj znać!

Czasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę to 🤦
Hehehe... W ostatniej ciąży jak zaczęłam mooocno plamić i chciałam skonsultować pilnie, to oprócz tego że w przychodni w szpitalu nie ma USG od ręki, to pierwszy termin jaki mi zaproponowano na USG wypadałby na połówkowe 😅 a prywatnie nikt już nie przyjmował, piątek popołudniu... 🫠

daj znac, co ci powie. Pewnie to nic takiego ale lepiej sprawdzic.
stwierdzilam ze w tej ciazy sprobuje jak najwiecej an allianz i nfz wyciagnac lacznie z badaniami krwi… ale chyba na te pierwsze badania sie nie zalapie. Chyba ze do lekarza pierwszego kontaktu zadzwonie po skierowanie ?

reklama
Do góry