reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Umówiłam się do gina z medicovera, najgorszego jaki istnieje tam, bo tylko on był na za godzine, ale niech zerknie. 😶 Też zaraz wyczytałam, że parodniowe brązowe plamienie też źle świadczy. Mam tam nielimitowane wizyty to mogę i co tydzień tam być. 😶🙄

reklama
O wow! Nie było mnie tydzien, a tu ciezko bedzie nadrobic! Bylam ostatni ona usg (5t1d) i cos tam juz widac, ale lekarz kazal wpasc za tydzien. :)
Stwierdzilam dzis ze sprobuje umowic sie na nfz do ginekologa, zeby badania krwi itd robic na nfz. I uwaga.. termin wizyty na 9.09 😂
Oprocz tego bede chodzila do swojego na allianz, ale w szoku jestem jakie sa terminy na nfz 😳
Czasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę to 🤦

Mam wizytę na 5.08 dopiero. Nie wiem czy umawiać się asap czy czekać na samoistne poronienie. Nie mam żadnych plamien. Z jednej strony wolałabym uniknąć szpitala, a z drugiej to ostatnie zabiegi robilam u swojego lekarza w dniu jego pracy w szpitalu, a on jest bardzo delikatny.
Myślę abyś poczekała. Jutro jeśli by się udało skoczyła na betę i w pon do lekarza.

O wow! Nie było mnie tydzien, a tu ciezko bedzie nadrobic! Bylam ostatni ona usg (5t1d) i cos tam juz widac, ale lekarz kazal wpasc za tydzien. :)
Stwierdzilam dzis ze sprobuje umowic sie na nfz do ginekologa, zeby badania krwi itd robic na nfz. I uwaga.. termin wizyty na 9.09 😂
Oprocz tego bede chodzila do swojego na allianz, ale w szoku jestem jakie sa terminy na nfz 😳
No ja mam na nfz na 31 sierpnia 🤐
Umówiłam się do gina z medicovera, najgorszego jaki istnieje tam, bo tylko on był na za godzine, ale niech zerknie. 😶 Też zaraz wyczytałam, że parodniowe brązowe plamienie też źle świadczy. Mam tam nielimitowane wizyty to mogę i co tydzień tam być. 😶🙄
Nie myśl o najgorszym, ważne że krwi nie ma, daj znać!

Czasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę to 🤦
Hehehe... W ostatniej ciąży jak zaczęłam mooocno plamić i chciałam skonsultować pilnie, to oprócz tego że w przychodni w szpitalu nie ma USG od ręki, to pierwszy termin jaki mi zaproponowano na USG wypadałby na połówkowe 😅 a prywatnie nikt już nie przyjmował, piątek popołudniu... 🫠

daj znac, co ci powie. Pewnie to nic takiego ale lepiej sprawdzic.
stwierdzilam ze w tej ciazy sprobuje jak najwiecej an allianz i nfz wyciagnac lacznie z badaniami krwi… ale chyba na te pierwsze badania sie nie zalapie. Chyba ze do lekarza pierwszego kontaktu zadzwonie po skierowanie ?

reklama
Do góry