Zagubiona-we-mgle
Fanka BB :)
Czekam na wizytę@Zagubiona-we-mgle jak sytuacja u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na wizytę@Zagubiona-we-mgle jak sytuacja u Ciebie?
Ja planuje chodzić podwójnie (prywatnie w klinice i medicover) tylko przez 1 trymestr. Potem już tylko medi.Bo myślę i sama nie wiem co zrobić... Wtedy musiałabym chodzić co dwa tygodnie do gina... Bo raz do jednego by był termin , a za chwilę do drugiego.... I każdy by badał, każdy robił USG.... Nie wiem czy to by było tez takie dobre chodzenie co dwa tygodnie przez całą ciążę.... Doradzcie coś...
A na kiedy ci wychodzi termin z @ ? Mi 13 marzecSuper to dokładnie tak jak wczoraj u mnie. I też mam wizytę za 2 tygodnie.
Ja mam w planach do gin z kliniki( nie w klinice tylko przyjmuje sama prywatnie) i może w medi bo mam pakiet i bym miała badania z darmo ale zobaczymyChyba już było takie pytanie wcześniej ale Spytam jeszcze raz. Czy któraś z was będzie chodzić do gina prywatnie i na NFZ żeby wyciągnąć darmowe skierowanie na badania ?
Biore duphaston i luteine, co prawda od kilku dni, po dwie tabletki obydwu dziennie - nie mam gorszych odczuć niż te co mam ciążowe, no może cera mi się nieco pogorszyła, jakieś takie syfki bolące wyłażą, ale to nie jest jakiś wysyp nastoletni.Byłam u lekarza, mówił, że jest pęcherzyk, zarodek i jak dobrze usłyszałam to serce też (jeśli to nie jest za wcześnie, mógłam źle zrozumieć, bo lekarz nie był zbyt rozmowny i mówił cicho, a ja jestem przygłuchawa ). Dostałam duphaston i zalecenie, że jak coś to jechać do szpitala.
Dziewczyny biorące duphaston - macie od niego jakieś skutki uboczne?
Mi 11 marzecA na kiedy ci wychodzi termin z @ ? Mi 13 marzec
To czekanie jest najgorsze.. ja mam wizytę w środę i ciągle o tym myślęMi kalkulator pokazuje termin 27marca. Wizyta umówiona. 14sierpnia. Nie wiem jak ja przeżyje do tego czasu.
ja planuje na luxmed prowadzicBo myślę i sama nie wiem co zrobić... Wtedy musiałabym chodzić co dwa tygodnie do gina... Bo raz do jednego by był termin , a za chwilę do drugiego.... I każdy by badał, każdy robił USG.... Nie wiem czy to by było tez takie dobre chodzenie co dwa tygodnie przez całą ciążę.... Doradzcie coś...