Najgorsze to czekanie do 17No troszkę trąca fabryczną... Daj znać jak beta![]()
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorsze to czekanie do 17No troszkę trąca fabryczną... Daj znać jak beta![]()
U mnie taka kreska wyszła na 1 teście tydzień przed @Dziewczyny a co powiecie na taką kreskę wyszła w ciągu 5 minut ale nie z porannego moczu robiłam godzinę temu.
Mi trochę wygląda jak kreska fabryczna czekam na wyniki bety będą dopiero po 17![]()
Jasnobrązowe plamienia na początku ciąży mogą występować, póki nie ma krwi jest okDziewczyny, rano przy mocnym napięciu się miałam takie jasnobrazowe plamienie. Teraz znowu się pojawiło. Zaczęłam właśnie panikować. Nie wiem co robić, czy dzwonić do mojego gina czy co.![]()
W pierwszej ciąży miałam też na początku ok 7-8 tygodnia brązowe plamienia wszystko było w porządkuDziewczyny, rano przy mocnym napięciu się miałam takie jasnobrazowe plamienie. Teraz znowu się pojawiło. Zaczęłam właśnie panikować. Nie wiem co robić, czy dzwonić do mojego gina czy co.![]()
No i jeśli to faktycznie plamienia, bo czytałam, że jeśli kolor nie pasuje, ale jest obficie, to trzeba skonsultować.Jasnobrązowe plamienia na początku ciąży mogą występować, póki nie ma krwi jest ok![]()
w poprzedniej ciazy mialam plamienie akurat przed wizyta u lekarza i nie potrafila stwierdzic skad to plamienie. Przepisala mi duphaston, a teraz mam juz 2letniego synaDziewczyny, rano przy mocnym napięciu się miałam takie jasnobrazowe plamienie. Teraz znowu się pojawiło. Zaczęłam właśnie panikować. Nie wiem co robić, czy dzwonić do mojego gina czy co.![]()