reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Zależy na jakim jesteś etapie. Ja mam dzisiaj dopiero 4+1, beta bardzo niska więc jeszcze pewnie zrobię raz przyrost żeby się upewnić czy rośnie prawidłowo bo trochę jestem przewrażliwiona jeśli chodzi o ten temat, straciłam kilka ciąż na różnych etapach. Ale jestem już obstawiona lekami, więc trochę mniej się o to wszystko martwię, nic więcej na tym etapie i tak nie zrobię. Jestem 2 dni po terminie okresu, a dopiero dzisiaj wyszły na teście ładne, prawilne kreski.
4+5 od ostatniej miejsiaczji licząc ale ja miałam ostatnie pół roku miesiączki różnie od poronienia 26-28 dni testy pozytywne mi wyszły w sumie w sobotę a okres miałam mieć w środę więc dość wcześniej wyszły możliwe że miałam bardzo wczesną owulację

reklama
Dla mnie ta ciąża jest lekka zagadka, bo mnie zwykle piersi nie bolały na okres a w tym cyklu zaczęły zaraz po owulacji co już mi zapaliło światełko w głowie, ogólnie czułam się jakoś inaczej ale nie umiem tego określić i ubrać w słowa 😁
Ogólnie szansa na zapłodnienie w czerwcu była jedna...I masz babo placek 😆
A to ja zupełnie odwrotnie 🤣🤣 Po ostatnim poronieniu mi się poprzestawiało i piersi nabrzmiewały i bolały przed okresem, a tym razem nie i to mi zapaliło lampkę 😅

W pierwszej ciąży zero objawow, w drugiej bol piersi dlatego się domyśliłam , a tera przy 3 też ból piersi i w sumie nic więcej więc spoko :)

Hej dziewczyny, temat może jeszcze nie dla mnie🫣 albo oby dla mnie 🤞🏻 jestem dwa dni przed miesiączką, wczoraj robiłam test ciążowy i wg mnie, i mojego męża widać bladą kreskę, różową- myślę że testowa to nie jest, nie trzeba się doszukiwać bo widać ją gołym okiem. I teraz kwestia samopoczucia, pewnie nie zwróciłabym na to uwagi bo w tym miesiącu totalnie odpuściliśmy starania żeby odetchnąć i ku mojemu zdziwieniu wczoraj rano mdłości, dziś lżej. Niestety dzisiejszy test był z wynikiem nieważnym- nie wybarwił się 🫣 Raczej nie jestem typem, który sobie wmawia, ale ta kreska dała mi cichą nadzieję. Testowanie odpuściłam i jutro- we wtorek idę na betę do laboratorium. Czy któraś z Was miała podobnie ? Jakieś blade kreski przed terminem miesiączki?

Załączniki

• IMG_4137.jpeg
    IMG_4137.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 153
Hej dziewczyny, temat może jeszcze nie dla mnie🫣 albo oby dla mnie 🤞🏻 jestem dwa dni przed miesiączką, wczoraj robiłam test ciążowy i wg mnie, i mojego męża widać bladą kreskę, różową- myślę że testowa to nie jest, nie trzeba się doszukiwać bo widać ją gołym okiem. I teraz kwestia samopoczucia, pewnie nie zwróciłabym na to uwagi bo w tym miesiącu totalnie odpuściliśmy starania żeby odetchnąć i ku mojemu zdziwieniu wczoraj rano mdłości, dziś lżej. Niestety dzisiejszy test był z wynikiem nieważnym- nie wybarwił się 🫣 Raczej nie jestem typem, który sobie wmawia, ale ta kreska dała mi cichą nadzieję. Testowanie odpuściłam i jutro- we wtorek idę na betę do laboratorium. Czy któraś z Was miała podobnie ? Jakieś blade kreski przed terminem miesiączki?
A i dodam, że jestem wzdęta i bolą mnie przeokrutnie sutki. Zwykle objawów pms nie miewam, za wyjątkiem ogromnego apetytu ale tym razem jest nieco inaczej …

U mnie blada kreska pojawiła się jakieś 5 dni przed terminem miesiączki, także jak najbardziej jest to możliwe. Nie widzę jakiego koloru jest kreska bo jak dla mnie niestety szara. Najlepiej leć na betę, ona Ci odpowie w 100% czy to ciąża :) Trzymam kciuki że tak! 🤞🤞🤞

U mnie blada kreska pojawiła się jakieś 5 dni przed terminem miesiączki, także jak najbardziej jest to możliwe. Nie widzę jakiego koloru jest kreska bo jak dla mnie niestety szara. Najlepiej leć na betę, ona Ci odpowie w 100% czy to ciąża :) Trzymam kciuki że tak! 🤞🤞🤞
Ciężko było mi uchwycić na zdjęciu dokładnie to, co mam na myśli ale naprawdę w rzeczywistości jest róż 🙏

reklama
Do góry