reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Wiem, że tak się nie robi ale musiałam od wczoraj zostawić ten test 🫣🫣🫣 tak mi serce podpowiadało 🤣
Kreska się nic od wczoraj nie zmieniła, jedynie widać, że ten test po prostu wysechł. Mój mąż cały w nerwach, bo tak bardzo czeka 🫣 z resztą tak jak ja

Załączniki

• IMG_4139.jpeg
    IMG_4139.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 157
reklama
Wiem, że tak się nie robi ale musiałam od wczoraj zostawić ten test 🫣🫣🫣 tak mi serce podpowiadało 🤣
Kreska się nic od wczoraj nie zmieniła, jedynie widać, że ten test po prostu wysechł. Mój mąż cały w nerwach, bo tak bardzo czeka 🫣 z resztą tak jak ja
A jaką mają czułość te testy?

Hej dziewczyny, temat może jeszcze nie dla mnie🫣 albo oby dla mnie 🤞🏻 jestem dwa dni przed miesiączką, wczoraj robiłam test ciążowy i wg mnie, i mojego męża widać bladą kreskę, różową- myślę że testowa to nie jest, nie trzeba się doszukiwać bo widać ją gołym okiem. I teraz kwestia samopoczucia, pewnie nie zwróciłabym na to uwagi bo w tym miesiącu totalnie odpuściliśmy starania żeby odetchnąć i ku mojemu zdziwieniu wczoraj rano mdłości, dziś lżej. Niestety dzisiejszy test był z wynikiem nieważnym- nie wybarwił się 🫣 Raczej nie jestem typem, który sobie wmawia, ale ta kreska dała mi cichą nadzieję. Testowanie odpuściłam i jutro- we wtorek idę na betę do laboratorium. Czy któraś z Was miała podobnie ? Jakieś blade kreski przed terminem miesiączki?
Widzę kreskę od razu, moja wyszła 3 dni przed spodziewanym okresem i dość ciemna ale to pierwszy raz, zwykle w dzień okresu miałam bladą...także nieśmiało można gratulować 😊

Moja byka taka 3 dni przed okresem, ale to nie ma co porównywać, bo różnie mogła być owulacja 😊
received_996355548537860.jpeg

Widzę kreskę od razu, moja wyszła 3 dni przed spodziewanym okresem i dość ciemna ale to pierwszy raz, zwykle w dzień okresu miałam bladą...także nieśmiało można gratulować 😊
Dziękuję za miłe słowa🤍 mam nadzieję, że to nie żaden Biochem ani wadliwy test🙃 Ale generalnie ze wszystkich starań to moja pierwsza nawet blada kreska, a testów wysikanych chyba karton!!

reklama
Do góry