reklama
O kurczę to szybko, jeszcze nad ranem pytałaś o te dziwne różne skurcze super cieszę się za każdym razem jak któraś napisze że urodzilaDziewczyny my już po [emoji3590]
dziewczynka, 48cm 2600g 10 punktów
Jak to Wkoncu się u Ciebie rozwinęło? Skurcze się zrobiły regularne czy jak? Sama nie wiem i też się boję że nie będę umiała ich rozpoznać [emoji86]
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Dziewczyny, będziecie wiedziały... Nic się nie martwcie.Ja też się boję, ani liczyć nie umiem tych skur zy ani chyba nawet dalej nie rozrozniam macicy od jelit :/ Tobie już przynajmniej czop odszedł, a ja się boję że nawet to przegapie. Trzymam kciuki za szybkie i łatwe rozwiązanie
Tez tak miałam... Bolał mnie brzuch, miałam wymioty i biegunkę (myślałam że rota). Później bolał mnie brzuch jakby cyklicznie.... Ból i odpuszczenie bólu.... Zapisałam to, ale to było jakieś dziwaczne ....żadnej reguły nie było.... Więc zupełnie nie wiedziałam o co chodzi. Jak zaczęły się te właściwe to już wiedziałam, że to na pewno to
A ile przed miałas ta biegunkę? Mam nadzieję że te moje dolegliwości zoladkowe to nie jest jakaś oznaka zbliżającego się porodu bo mały mógłby jeszcze te 2 tygodnie posiedziećDziewczyny, będziecie wiedziały... Nic się nie martwcie.
Tez tak miałam... Bolał mnie brzuch, miałam wymioty i biegunkę (myślałam że rota). Później bolał mnie brzuch jakby cyklicznie.... Ból i odpuszczenie bólu.... Zapisałam to, ale to było jakieś dziwaczne ....żadnej reguły nie było.... Więc zupełnie nie wiedziałam o co chodzi. Jak zaczęły się te właściwe to już wiedziałam, że to na pewno to
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że tak będzie i zdążymy do szpitalaDziewczyny, będziecie wiedziały... Nic się nie martwcie.
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Jej, gratulacje ❤Dziewczyny my już po ❤
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Na dobę przed urodzeniem zaczęłam się źle czuć (najpierw tylko mnie mdliło)A ile przed miałas ta biegunkę? Mam nadzieję że te moje dolegliwości zoladkowe to nie jest jakaś oznaka zbliżającego się porodu bo mały mógłby jeszcze te 2 tygodnie posiedzieć
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Widziałam filmik na yt ... Poród w samochodzie w drodze do szpitala .... Na prawdę całkiem spokoMam nadzieję, że tak będzie i zdążymy do szpitala
reklama
Dziewczyny my już po
To podobne wymiary mają nasze Dziewczynki gratulacje, cudownych chwil!