reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczynki co urodziły. A jak wygląda to jak już dzidzia wyjdzie? Kładą na mamę, wtedy jeszcze łożysko się rodzi i po ilu zabierają dziecko do poogladania, pomierzenia? I kiedy je przynoszą takie ładne, ubrane? 😀

reklama
Dziewczynki co urodziły. A jak wygląda to jak już dzidzia wyjdzie? Kładą na mamę, wtedy jeszcze łożysko się rodzi i po ilu zabierają dziecko do poogladania, pomierzenia? I kiedy je przynoszą takie ładne, ubrane? 😀

Miałam CC i dostałam Małą na chwilkę po tym jak sprawdzili czy wszystko z Nią ok (30 sekund bezcennych),a potem wyjechała na kangurowanie do Tatusia :) a mi ją dali jakas niecała godzinę później jak wszystko w środku uporządkowali.

Ale cisza ostatnio u nas :) To ja napiszę, że w czwartek byłam na wizycie u gina. Dowiedziałam się, że Mały waży około 2600, a moje łożysko ma już III stopień dojrzałości. Choć to "dopiero" 36 tydzień, to w zasadzie każdego dnia zastanawiam się czy to już nie jest "ten dzień" i wsłuchuję się w ciało wypatrując symptomów. Jesteśmy w pełni gotowi na powitanie Synka, więc niech się dzieje wola nieba :)

Ale cisza ostatnio u nas :) To ja napiszę, że w czwartek byłam na wizycie u gina. Dowiedziałam się, że Mały waży około 2600, a moje łożysko ma już III stopień dojrzałości. Choć to "dopiero" 36 tydzień, to w zasadzie każdego dnia zastanawiam się czy to już nie jest "ten dzień" i wsłuchuję się w ciało wypatrując symptomów. Jesteśmy w pełni gotowi na powitanie Synka, więc niech się dzieje wola nieba :)
Ja też w 36 tygodniu i mam to samo, tylko wypatruje jakichś oznak, chociaż chciałabym żeby poczekal do 38tc ;) coraz częściej mam takie bóle jak na okres ( więc to chyba te przepowiadajce) A dzisiaj w nocy dwa razy mnie obudziły. Do tego od dwóch tygodni mam częste wizyty w toalecie i jakoś mnie to niepokoi czy to nie czasem objaw zbliżającego się porodu, chociaż takie biegunki to chyba nie trwają aż tak długo przed....

reklama
Ja też w 36 tygodniu i mam to samo, tylko wypatruje jakichś oznak, chociaż chciałabym żeby poczekal do 38tc ;) coraz częściej mam takie bóle jak na okres ( więc to chyba te przepowiadajce) A dzisiaj w nocy dwa razy mnie obudziły. Do tego od dwóch tygodni mam częste wizyty w toalecie i jakoś mnie to niepokoi czy to nie czasem objaw zbliżającego się porodu, chociaż takie biegunki to chyba nie trwają aż tak długo przed....
Mówią, że biegunki i wymioty są na krótko przed :) Mnie natomiast okrutnie męczy zgaga.

Do góry