Agunia1401
Moderator
Spoko ja 40+5 I cisza... W zeszłym tyf były skurcze zrobiły rozwarcie między 2 a 3 cm i cisza...Haha, niech to ktoś mojej małej powie, bo chyba się zasiedzi tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko ja 40+5 I cisza... W zeszłym tyf były skurcze zrobiły rozwarcie między 2 a 3 cm i cisza...Haha, niech to ktoś mojej małej powie, bo chyba się zasiedzi tam
Faktycznie kiepska sytuacja. W moim szpitalu jeszcze nie, ale może to kwestia czasu. Jakoś trzeba będzie to przeżyć, co zrobić.. Sporą część pierwszej fazy na pewno damy radę przeżyć na łączach opcjonalnie z video. Zawsze to jakaś namiastka..U mnie też spokojnie na razie, dzisiaj byłam na pobraniu krwi, lekarz dopiero w poniedziałek, ale najbardziej przeraża mnie fakt, że u nas ten oddział zamknięty Jak ja dam radę sama to wszystko ogarnąć
Już nie wierzę, jak widzę na fb wszędzie dziewczyny rodzą w 38, 39 w 40 tygodniu.. Nic mojej za dobrze w środku, nic tylko czekać... A lekarze mówili że będzie szybko bo skurcze od 30tc... A tu surprise@Agunia1401 A to zmienia postać rzeczy, to jednak Ty jesteś nastepna [emoji16] chociaż wszystko się może zdarzyć
Często chodzisz na KTG? Czy te kilka cm rozwarcia jest w jakiś sposób odczuwalne?Już nie wierzę, jak widzę na fb wszędzie dziewczyny rodzą w 38, 39 w 40 tygodniu.. Nic mojej za dobrze w środku, nic tylko czekać... A lekarze mówili że będzie szybko bo skurcze od 30tc... A tu surprise
Ja już świra dostaje od zgagi, doprowadza mnie to palenie do płaczu, leki słabo pomagają.Mówią, że biegunki i wymioty są na krótko przed Mnie natomiast okrutnie męczy zgaga.
Do poniedziałku już wiele nie zostało w razie czego Końcówka nieźle daje w kość. Uparciuchy siedzą w brzuszkach, bo nie wiedzą że na zewnątrz jest tak fajnieJa już świra dostaje od zgagi, doprowadza mnie to palenie do płaczu, leki słabo pomagają.
U mnie 40tydz cztery dni do terminu i też oznak brak, choć dziś bardzo ciężko mi się poruszać, w nocy mega ból biodra, mąż masował,... Wczoraj znów szalałam że sprzątaniem ale ani to ani zabawy z mężem nie chcą skłonić synka do wyjścia Brzuch niziutko, bardzo napięty bo nie jest za duży, na poniedziałek mam skierowanie do szpitala jakby nic się nie działo... Według ostatniego usg mam mało wód trochę, wiec nie wiem co tego małego uparciucha tam trzyma
Haha pewnie boją się wirusów a tak na serio u mnie choczenie po schodach, kucanie, sprzątanie, tulenie no nic nie chce skłonić małej do wyjściaDo poniedziałku już wiele nie zostało w razie czego Końcówka nieźle daje w kość. Uparciuchy siedzą w brzuszkach, bo nie wiedzą że na zewnątrz jest tak fajnie