reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
To miałam (mam co jakiś czas) identycznie, dziękuje, że piszesz, bo ostatnio usłyszałam, że jestem przewrażliwiona z tym pecherzem:)

No to zachwaliłam że dobrze sypiam 😫😫😫😫 co za noc za mną. Dopadł mnie dziś w nocy taki refluks że aż przez niego zwracałam
....dopiero nad ranem przeszło i mogłam się przespać

Dla chłopaka miał być Leon albo Borys a dla dziewczynki Arleta, Malwina, Amelka lub Marcelina i zostało Marcelinka. Mieliśmy nie dawać drugiego imienia ale moja psiapsiola weszła mi trochę na głowę, jest bardzo religijna, że jak mogę odbierać patrona swojej córce i stwierdziłam że nie mam jakoś tak parcia żeby nie dać więc będzie Marcelina Maria drugie takie same jak moje, mama dała mi je bo to był cud że się urodziłam. Nie dość że lekarze jej mówili że nie będzie mieć dzieci a po 6 latach starań się pojawiłam to jesscze ledwo zdazeli cc wyjąć bo na tyle byłam ruchliwa że się wyowijalam pepowina.
A ja się zastanawiam nad drugim imieniem dla mojej Marcelinki. A Arlete mam siostre ;)

Znam to ja też muszę leżeć - zresztą jak stoję albo pochodzę brzuch twardnieje . Ja muszę miesiąc wytrzymać .
A co Ci dziś lekarz powiedział ?
Musiałam obiecać swojej gin, że będę bardzo dużo odpoczywać, nie szaleć z porządkami no i zakaz przytulaskow z mężem... Magnez trzy razy dziennie i żelazo, ktg w porządku, przepływy też. Szyjka się skraca... Kolejna wizyta za dwa tyg

Musiałam obiecać swojej gin, że będę bardzo dużo odpoczywać, nie szaleć z porządkami no i zakaz przytulaskow z mężem... Magnez trzy razy dziennie i żelazo, ktg w porządku, przepływy też. Szyjka się skraca... Kolejna wizyta za dwa tyg

Witam w klubie 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ja w poniedziałek wybieram się na ktg i kolejna wizyta tez za dwa tygodnie .
A ile ma szyjka ?

A dziewczyny ze zwierzakami - zauważyłyscie żeby coś wyczuwały?
Bo moja suczka jakoś mało zainteresowana tematem [emoji3][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry