A wiesz ja też tak miałam z tym kciukiem na pęcherz.... Wręcz nawet wysikać się nie mogłam... Czasem samo wyplywalo jak siedziałam jeszcze na kilku niby już po wysłaniu
A teraz jakoś bezproblemowo. Jakby mi zeszło z pęcherza. Cała noc śpię... Czasem o 6 muszę tylko wstać
reklama
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
No to zachwaliłam że dobrze sypiam co za noc za mną. Dopadł mnie dziś w nocy taki refluks że aż przez niego zwracałam
....dopiero nad ranem przeszło i mogłam się przespać
....dopiero nad ranem przeszło i mogłam się przespać
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
A ja się zastanawiam nad drugim imieniem dla mojej Marcelinki. A Arlete mam siostreDla chłopaka miał być Leon albo Borys a dla dziewczynki Arleta, Malwina, Amelka lub Marcelina i zostało Marcelinka. Mieliśmy nie dawać drugiego imienia ale moja psiapsiola weszła mi trochę na głowę, jest bardzo religijna, że jak mogę odbierać patrona swojej córce i stwierdziłam że nie mam jakoś tak parcia żeby nie dać więc będzie Marcelina Maria drugie takie same jak moje, mama dała mi je bo to był cud że się urodziłam. Nie dość że lekarze jej mówili że nie będzie mieć dzieci a po 6 latach starań się pojawiłam to jesscze ledwo zdazeli cc wyjąć bo na tyle byłam ruchliwa że się wyowijalam pepowina.
annika1801
zainteresowana
Musiałam obiecać swojej gin, że będę bardzo dużo odpoczywać, nie szaleć z porządkami no i zakaz przytulaskow z mężem... Magnez trzy razy dziennie i żelazo, ktg w porządku, przepływy też. Szyjka się skraca... Kolejna wizyta za dwa tygZnam to ja też muszę leżeć - zresztą jak stoję albo pochodzę brzuch twardnieje . Ja muszę miesiąc wytrzymać .
A co Ci dziś lekarz powiedział ?
Feline88
Musiałam obiecać swojej gin, że będę bardzo dużo odpoczywać, nie szaleć z porządkami no i zakaz przytulaskow z mężem... Magnez trzy razy dziennie i żelazo, ktg w porządku, przepływy też. Szyjka się skraca... Kolejna wizyta za dwa tyg
Witam w klubie
Ja w poniedziałek wybieram się na ktg i kolejna wizyta tez za dwa tygodnie .
A ile ma szyjka ?
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Długość szyjki to też chyba kwestia indywidualna, bo każda z nas na starcie ma inną
Feline88
Długość szyjki to też chyba kwestia indywidualna, bo każda z nas na starcie ma inną [emoji6]
Na pewno , ale ciekawa jestem jak to wygląda u innych kobietek [emoji3] A jak tam mija dzisiaj dzień ?
U mnie leje deszcz i pogoda barowa
reklama
annika1801
zainteresowana
Nie powiedziała dokładnie tylko ze niecale 2cm i że teraz tylko ostrożność bo na typ etapie już farmakologii w sensie luteiny nie stosująWitam w klubie
Ja w poniedziałek wybieram się na ktg i kolejna wizyta tez za dwa tygodnie .
A ile ma szyjka ?