reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

A dziewczyny ze zwierzakami - zauważyłyscie żeby coś wyczuwały?
Bo moja suczka jakoś mało zainteresowana tematem [emoji3][emoji23][emoji23]
Mój jeestt zazdrosny i obrażony... Jakk glaaszcze brzuch to mnie wzrokiem zabija. Jaak coś w pokoiku robie albo przy ubranka ach too jeszcze gorzej... Domaga się uwagi 3 razy bardziej nizz wcześniej

reklama
A dziewczyny ze zwierzakami - zauważyłyscie żeby coś wyczuwały?
Bo moja suczka jakoś mało zainteresowana tematem [emoji3][emoji23][emoji23]
Mam psa i kota, obie dziewuchy... Mam wrażenie, że kotka się jakoś za bardzo do mnie łasi... Boję się co to będzie jak maluch pojawi się w domu, kotka bardzo charakterna, potrafi syczeć i warczeć jak coś się jej nie spodoba

Na pewno , ale ciekawa jestem jak to wygląda u innych kobietek [emoji3] A jak tam mija dzisiaj dzień ?
U mnie leje deszcz i pogoda barowa 🤦🏻‍♀️
Chętnie bym do jakiegoś baru się wybrała 😅 ale Jednak życie wybrało za mnie i siedzę w domu i piorę i prasuje ubranka żeby już spakować torbę w niedziele 😜
Bierzecie jakieś przekąski do szpitala? W sensie jakiegoś lizaka czy cos w tym stylu bo wiadomo ze kanapek nie wezmę 😁🙈

Ja mam psa, owczarek belgijski. Teraz jak już mam duży brzuszek, kładzie się obok mnie na kanapie, a głowę mi na brzuch i się tuli[emoji2]

Kochany .
Ja mam yorka 2,5 kg , a najgorzej , bo jest nauczona spać na mnie . I muszę cały czas uważać , bo chce dalej wskakiwać na brzuch 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Chętnie bym do jakiegoś baru się wybrała [emoji28] ale Jednak życie wybrało za mnie i siedzę w domu i piorę i prasuje ubranka żeby już spakować torbę w niedziele [emoji12]
Bierzecie jakieś przekąski do szpitala? W sensie jakiegoś lizaka czy cos w tym stylu bo wiadomo ze kanapek nie wezmę [emoji16][emoji85]

Hahahahahaha też bym się chętnie wybrała do baru , ale cóż [emoji23][emoji23][emoji23]
A czego ? Kanapki - najlepiej z jajkiem [emoji23][emoji23][emoji23]hahahaahahhha
Ja nie , bo cukrzyca . Zresztą pewnie z nerwów i tak będzie problem z jedzeniem .
Ile bierzesz ubranek do szpitala ? I jakie ?

Chętnie bym do jakiegoś baru się wybrała 😅 ale Jednak życie wybrało za mnie i siedzę w domu i piorę i prasuje ubranka żeby już spakować torbę w niedziele 😜
Bierzecie jakieś przekąski do szpitala? W sensie jakiegoś lizaka czy cos w tym stylu bo wiadomo ze kanapek nie wezmę 😁🙈
Ja coś wezmę, ale jeszcze nie myślałam co. Fakt, że mam cukrzyce, ale większość rzeczy mogę jeść. Dodatkowo jak jestem głodna to jest dużo gorzej, więc tak czy owak bym kogoś do sklepu wysłała. Pytanie czy pozwolą mi jeść? Co do kanapek to myślałam, żeby chociaż jedną zabrać :D

Hahahahahaha też bym się chętnie wybrała do baru , ale cóż [emoji23][emoji23][emoji23]
A czego ? Kanapki - najlepiej z jajkiem [emoji23][emoji23][emoji23]hahahaahahhha
Ja nie , bo cukrzyca . Zresztą pewnie z nerwów i tak będzie problem z jedzeniem .
Ile bierzesz ubranek do szpitala ? I jakie ?
Ja tez mam cukrzyce ale bez insuliny wiec takie bezcukrowe chyba wezmę - jeszcze się zastanawiam i muszę pogadać z moim lekarzem :)
Ubranek biorę po 5 - głównie pajace i kaftaniki plus czapeczki, dokładna listę rzeczy co wzięłam mogę Ci podać w niedziele bo wtedy już będę wiedziała na sto procent co spakowalam 😁 na razie masowo prasuje 🙈jakby mi ktoś podrzucił swoje pranie do wypracowania to nawet bym nie zauważyła 😂

Ja coś wezmę, ale jeszcze nie myślałam co. Fakt, że mam cukrzyce, ale większość rzeczy mogę jeść. Dodatkowo jak jestem głodna to jest dużo gorzej, więc tak czy owak bym kogoś do sklepu wysłała. Pytanie czy pozwolą mi jeść? Co do kanapek to myślałam, żeby chociaż jedną zabrać :D
Ja kanapkę dla męża na pewno (w sensie sam sobie zrobi 💁🏻‍♀️)
Podobno dobre są napoje typu nutridrink - nie zostaje w żołądku czy coś takiego a daje kopa energetycznego a w razie czego można podać znieczulenie ☺️Ale to podobno, nie potwierdzone jeszcze znlekarzem czy położna

reklama
Ja kanapkę dla męża na pewno (w sensie sam sobie zrobi 💁🏻‍♀️)
Podobno dobre są napoje typu nutridrink - nie zostaje w żołądku czy coś takiego a daje kopa energetycznego a w razie czego można podać znieczulenie ☺Ale to podobno, nie potwierdzone jeszcze znlekarzem czy położna
Ja muszę siostrę podpytać jak to wyglądało u niej, bo rodziła w tym szpitalu 3 lata temu. To mój pierwszy poród, więc nie wiem na co się przyszykować :)

Do góry