reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Wiesz boje sie bo naczytalam sie, ze czesto usg bylo wzrorowe a pappa fatalnie wychodzily:/ ale to znow moja durna psychika
Lepiej nic nie czytać w internecie. Najlepszym źródłem informacji jest lekarz, któremu ufasz. Niektórzy moi znajomi nawet nie robili PA-PAA tylko zostali przy usg i też wszystko było w porządku. Ba, znam nawet takich, którzy nie zrobili w ogóle "genetyki", bo byli przekonani, że wszystko jest ok, ale u nich to było wiele lat temu. Wyobraźmy sobie, że w latach 80-tych nie było nawet szans na tak dokładne badania a dzieci rodziły się zdrowe :) Kobiety były mniej zestresowane, bo nie po prostu nie przejmowały.

Anita na pewno dzieciątko będzie zdrowe ja znam 2 przypadki z rodziny mojej że USG wychodziło dobrze a testy Pa paa fatalnie a dzieci rodziły się zdrowe.Pa paa to tak naprawdę tylko statystyka a nie daje gwarancji żadnej tylko nieraz niepotrzebnie stresuje. Gdyby USG wyszło źle i Pa paa wyszły źle to wtedy można by się było martwić

Anita na pewno dzieciątko będzie zdrowe ja znam 2 przypadki z rodziny mojej że USG wychodziło dobrze a testy Pa paa fatalnie a dzieci rodziły się zdrowe.Pa paa to tak naprawdę tylko statystyka a nie daje gwarancji żadnej tylko nieraz niepotrzebnie stresuje. Gdyby USG wyszło źle i Pa paa wyszły źle to wtedy można by się było martwić

Dziekuje :) ja tez czuje, ze jest ok, nie wiem po co tyle czytam glupot I sie niepotrzebnie stresuje.

Dziewczyny ja też dzisiaj dostałam wyniki i nie wiem w ogóle jak je interpretować, martwię się że są złe bo takie niskie :(
Krew miałam pobieraną według OM 10t4d. Według ostatniego USG 11t0d.

Załączniki

• Screenshot_20190828-205320.png
    Screenshot_20190828-205320.png
    99,4 KB · Wyświetleń: 67
reklama
A czy lekarz ginekolog dobiera dawkę leku na tarczycę? Wyszło mi TSH 3,450, a miesiąc temu miałam poniżej 2,5. Wizytę mam 5 września. Myślicie, że powinnam się udać wcześniej?

Do góry