Szarafoka
Fanka BB :)
ja tez mocz i morfologia co wizytę u gin ( teraz co 3 tyg ) a tsh + wizyta u endokrynologa co 5/6tygDziewczyny co jaki czas powinno się robic badanie ogolne moczu i morfologie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez mocz i morfologia co wizytę u gin ( teraz co 3 tyg ) a tsh + wizyta u endokrynologa co 5/6tygDziewczyny co jaki czas powinno się robic badanie ogolne moczu i morfologie?
Na którą masz w piątek? Ja na 10 denerwuje się ale jednocześnie nie mogę się doczekaćJa w piatek jade na prenatalne..tez sie mega denerwuje:/
też tak robiłam prenatalne, ale krew kilka dni szybciej..W którym togdniu robicie Usg prenatalne?
Ja będę mieć robione w 13 tygodniu.
w pierwszej ciąży wszystko było oki, morfologia w normie i mocz bez bakterii to robiłam co miesiąc - bo tak miałam, wizyty. teraz na razie też tak robię.Dziewczyny co jaki czas powinno się robic badanie ogolne moczu i morfologie? Ja robiłam 5.sierpnia wszystkie wyniki prawidlowe a teraz znów mo dała ginekolog skierowanie.
Dziewczyny a czy mierzycie ciśnienie? przez częste bóle głowy kupiłam ciśnieniomierz , badam od 2 dni i o ile ciśnienie mam niskie jak zresztą zawsze 90/60 o tyle myślalam ze moge kawke na to lekką przyjąć zeby glowa z powodu niskiego ciśnienia nie bolala ale mam za to bardzo wysoki puls bo 90. Google mówia i zwykle 70...
Ja na 11.20 w dolnośląskim centrum ginekologiiNa którą masz w piątek? Ja na 10 denerwuje się ale jednocześnie nie mogę się doczekać
Ja mialam ostatnio 86/50wlanelo by sie koniaczkiem ale no teraz trzeba sie przemeczyc..od kawy mnie odrzucilo....ale jakos zyjeU mnie cisnienie niskie a puls 107 ostatnio jak mierzylam. Ale ja tak mam, ze puls wysoki. Kawa na cisnienie mi nie pomaga. Probuje przezyc
Ja odchodze od zmyslow czekajac na wynik Pappa, moj maz mowi, ze powinien mi tel zabrac to przynajmniej bym glupot w necie nie czytala bo wg niego na 100% jest dobrze. Ja tez czuje, ze jest dobrze a mimo to panikuje
U mnie corka 6 klasa i syn 3 lo...wiec te 6 miesięcy zleci szybkoTrzymam kciuki daj znać po wizycie.
A ja już odliczam dni do 23 września Dobrze ze córka za 6 dni szkoła druga klasa szkoły podstawowej także czytanie nauka