reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny a czy mierzycie ciśnienie? przez częste bóle głowy kupiłam ciśnieniomierz , badam od 2 dni i o ile ciśnienie mam niskie jak zresztą zawsze 90/60 o tyle myślalam ze moge kawke na to lekką przyjąć zeby glowa z powodu niskiego ciśnienia nie bolala ale mam za to bardzo wysoki puls bo 90. Google mówia ze w ciazy moze byc taki wysoki ale zeby nie pic kawy / coli... a ja jak śnięta ryba taką mam energie ze mnie ślimak by przegonił... jak u Was z ciśnieniem i przede wszystkim pulsem , tez taki wysoki ?? przed ciążą sporadycznie badalam i zwykle 70...

Dziewczyny co jaki czas powinno się robic badanie ogolne moczu i morfologie? Ja robiłam 5.sierpnia wszystkie wyniki prawidlowe a teraz znów mo dała ginekolog skierowanie.
w pierwszej ciąży wszystko było oki, morfologia w normie i mocz bez bakterii to robiłam co miesiąc - bo tak miałam, wizyty. teraz na razie też tak robię.

Dziewczyny a czy mierzycie ciśnienie? przez częste bóle głowy kupiłam ciśnieniomierz , badam od 2 dni i o ile ciśnienie mam niskie jak zresztą zawsze 90/60 o tyle myślalam ze moge kawke na to lekką przyjąć zeby glowa z powodu niskiego ciśnienia nie bolala ale mam za to bardzo wysoki puls bo 90. Google mówia i zwykle 70...

U mnie cisnienie niskie a puls 107 ostatnio jak mierzylam. Ale ja tak mam, ze puls wysoki. Kawa na cisnienie mi nie pomaga. Probuje przezyc:)

Ja odchodze od zmyslow czekajac na wynik Pappa, moj maz mowi, ze powinien mi tel zabrac to przynajmniej bym glupot w necie nie czytala bo wg niego na 100% jest dobrze. Ja tez czuje, ze jest dobrze a mimo to panikuje :(

Dziewczyny, chyba kupię sobie te środki czystości, żeby moc samej sprzątać wszystko. Bo teraz mąż wszystko robi ze względu na chemię/detergenty no i mój przymus leżenia. Ale jak będę mogła chodzić to chętnie sama będę sprzątać. Chyba te naturalne będą ok.

Załączniki

• A978DB8C-7BF5-4CD8-93DE-821A367695B1.jpeg
    A978DB8C-7BF5-4CD8-93DE-821A367695B1.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 73
U mnie cisnienie niskie a puls 107 ostatnio jak mierzylam. Ale ja tak mam, ze puls wysoki. Kawa na cisnienie mi nie pomaga. Probuje przezyc:)

Ja odchodze od zmyslow czekajac na wynik Pappa, moj maz mowi, ze powinien mi tel zabrac to przynajmniej bym glupot w necie nie czytala bo wg niego na 100% jest dobrze. Ja tez czuje, ze jest dobrze a mimo to panikuje :(
Ja mialam ostatnio 86/50wlanelo by sie koniaczkiem ale no teraz trzeba sie przemeczyc..od kawy mnie odrzucilo....ale jakos zyje:D

reklama
Do góry