reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

No to ja przybijam piateczke. Nie moge wstac z lozka, bo tak mi sie kreci w glowie i mi niedobrze. Podobno 9tc jest najgorszy i u mnie sie zgadza..
O ktorej w poniedzialek masz wizyte? Ja dopiero o 16:30.
Dla mnie jak na razie najgorzej było w 7, 8 tc. Z momentem przyjścia 9tc nudności odpuściły :) Nie zapominaj jeść - najgorsze co może być na mdłości. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.
Na kiedy masz termin, bo chyba mamy podobnie?

reklama
Ja mam na 15.15 :) zjadłam garść migdałów i jem ziemniaki sobie ugotowalam jakoś to wchodzi tylko dziś.

Chyba coś zamówię na aliexpres jakieś skarpetki buciki może body widziałam tanie

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Ostrożnie z Bodziakami, ja zamówiłam tezy fantastyczne body, wszystkie 100% bawełna... jedno przyszło faktycznie, drugie 95% i 5% sztuczne a ostatnie 100% poliester, od razu poszło do kosza chociaż wzór był fajny :(
IMG_3565.jpg
IMG_3564.jpg

Edit: na szczęście sprzedawca zwrócił hajs [emoji1305]

Ostatnia edycja:
Moja twarz tez wyglada okropnie :( strasznie mnie to martwi :(
Czuje się dalej średnio chociaż wczoraj nie wymiotowałam o dziwo. Stresuje się już bardzo przed jutrem i cały czas myśle o sanco. Nie wiem czy się nie skończy tak, ze siw zdecyduje.... bo zastanawia mnie jakie musiałoby wyjsc ryzyko żebym się nie bała... przy synku miałam 1:21300 teraz ba pewno będzie mniejsze i tego się boje :(

Dlaczego tak niskie ryzyko Cię przeraża? U mnie wyszło na pewno wyższe ryzyko (nie mam przy sobie dokumentów), ale lekarz mówił, że trzeba się martwić jak wychodzi 1:300

reklama
Do góry