reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja mam huśtawki nastrojów popadam z euforii w depresje. Ogólnie złe się czuje, głowa mnie boli, brzuch pobolewa od czasu do czasu czuje się niespokojna. Twarz mam jak pizza :( płakać mi się chce. Nie umiem się wyspać ogólnie tylko bym narzekała. Oczywiście innym mówię, ze jest super...
To samo mam..

reklama
Mamusia, ktora uzywa opaski na nadgarstek na nudnosci: mozesz napisac czy to naprawde pomaga i jaki jest koszt? Dopadly mnie takie mdlosci, ze nie moge sie ruszyc a za tydzien lece do PL i musze jakos to przezyc. Myslalam tez o zakupie tych tabletek z imbirem, ale jedna dziewczyna na kwietniowych mamach odradzala.

No to ja przybijam piateczke. Nie moge wstac z lozka, bo tak mi sie kreci w glowie i mi niedobrze. Podobno 9tc jest najgorszy i u mnie sie zgadza..
O ktorej w poniedzialek masz wizyte? Ja dopiero o 16:30.

Ja mam na 15.15 :) zjadłam garść migdałów i jem ziemniaki sobie ugotowalam jakoś to wchodzi tylko dziś.

Chyba coś zamówię na aliexpres jakieś skarpetki buciki może body widziałam tanie

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Mamusia, ktora uzywa opaski na nadgarstek na nudnosci: mozesz napisac czy to naprawde pomaga i jaki jest koszt? Dopadly mnie takie mdlosci, ze nie moge sie ruszyc a za tydzien lece do PL i musze jakos to przezyc. Myslalam tez o zakupie tych tabletek z imbirem, ale jedna dziewczyna na kwietniowych mamach odradzala.
Ja mam, ściągam tylko na noc, mdli nadal i wymiotuje kilka razy dziennie ale jak raz pół dnia nie miałam to myślałam że padne [emoji849] tabletki mi nic a nic nie pomagają. Ale teraz mam takie chwile przerwy że przez chwilę może nie mdlic, podejrzewam że bez opasek bym w ogóle nie żyła [emoji12]
Tylko ja mam chude łapy i wzięłam dziecięce żeby rzeczywiście uciskaly.

A spróbuj rozmasowac ten punkt na ręce, na necie znajdziesz, ja masowalam na początku zanim zamówilam i czułam różnice

Ja to się zastanawiam czy se torby nabcinej na kółkach nie sprawić, dzieci na wózek za duże, rower odstawilam a niemal zawsze wracając z pracy okazuje sie, że trzeba coś kupić i dźwigam [emoji849][emoji12]

Zobacz załącznik 1012310
Powiedz mi, to zdjęcie to 8 tydzień przez brzuch bo już się nie łapie, dziewczyna?
Ja bym chciała dziewczynkę a mój mąż chłopca, chociaż ja chce żeby było zdrowe ;) tylko marzę otym żeby był spokojne, spotkałam w ten weekend dziewczynę i miała 5 miesięczna córkę, słuchajcie przez pierwsze 3 miesiące to ona ja budziła żeby wstała jedzenia a teraz budzi się jej raz w nocy tid 7 do 2 i od 2 do 8 rani śpi... W dzień też z 3h pospi, takie dziecko to skarb... A mojej sąsiadki 3 lata a wstanie na cyca z 2 razy minimum w nocy
Też mi się trafił taki przypadek , córka od dwóch miesięcy bodajże przesypia dopiero noce, wcześniej pobudki minimum dwie i to nie na cyca , tylko ta oo, zły sen , albo pic i przy okazji płacz, także odespie pół roku i podejrzewam powtórka z rozrywki.
Dodatkowo od roku już nie robi drzemek w ciągu dnia i czasem usypianie jej trwa godzinę bo jej się poprostu spać nie chce

Ja mam na 15.15 :) zjadłam garść migdałów i jem ziemniaki sobie ugotowalam jakoś to wchodzi tylko dziś.

Chyba coś zamówię na aliexpres jakieś skarpetki buciki może body widziałam tanie

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Do marca dojdzie [emoji1]
A tak serio też oglądam, podobają mi się biustonosze i koszulki do karmienia, ale to jeszcze czas [emoji6]

Do marca dojdzie [emoji1]
A tak serio też oglądam, podobają mi się biustonosze i koszulki do karmienia, ale to jeszcze czas [emoji6]

No tak ale jak zamówię np dziś to akurat dojdzie na styczeń hehe:) chociaż akcesoria dla mojego psa przyszły szybko i te kojo piore i nic mu nie jest. Widziałam nawet body 8 szt po 22 zł jakoś tak a i tak wszystko trzeba będzie prac.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Do góry