reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

No to ja przybijam piateczke. Nie moge wstac z lozka, bo tak mi sie kreci w glowie i mi niedobrze. Podobno 9tc jest najgorszy i u mnie sie zgadza..
O ktorej w poniedzialek masz wizyte? Ja dopiero o 16:30.
Dla mnie jak na razie najgorzej było w 7, 8 tc. Z momentem przyjścia 9tc nudności odpuściły :) Nie zapominaj jeść - najgorsze co może być na mdłości. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.
Na kiedy masz termin, bo chyba mamy podobnie?

reklama
Ja mam na 15.15 :) zjadłam garść migdałów i jem ziemniaki sobie ugotowalam jakoś to wchodzi tylko dziś.

Chyba coś zamówię na aliexpres jakieś skarpetki buciki może body widziałam tanie

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Ostrożnie z Bodziakami, ja zamówiłam tezy fantastyczne body, wszystkie 100% bawełna... jedno przyszło faktycznie, drugie 95% i 5% sztuczne a ostatnie 100% poliester, od razu poszło do kosza chociaż wzór był fajny :(
IMG_3565.jpg
IMG_3564.jpg

Edit: na szczęście sprzedawca zwrócił hajs [emoji1305]

Ostatnia edycja:
Moja twarz tez wyglada okropnie :( strasznie mnie to martwi :(
Czuje się dalej średnio chociaż wczoraj nie wymiotowałam o dziwo. Stresuje się już bardzo przed jutrem i cały czas myśle o sanco. Nie wiem czy się nie skończy tak, ze siw zdecyduje.... bo zastanawia mnie jakie musiałoby wyjsc ryzyko żebym się nie bała... przy synku miałam 1:21300 teraz ba pewno będzie mniejsze i tego się boje :(

Dlaczego tak niskie ryzyko Cię przeraża? U mnie wyszło na pewno wyższe ryzyko (nie mam przy sobie dokumentów), ale lekarz mówił, że trzeba się martwić jak wychodzi 1:300

reklama
Do góry