No właśnie ostatnio sporo stresu mam .Ja miałam w zeszłej ciąży ile się nalatałam po lekarzach... i wszystko okej. Wyszło na to, że u mnie tak się objawia podświadomie stres.
Dziękuję !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ostatnio sporo stresu mam .Ja miałam w zeszłej ciąży ile się nalatałam po lekarzach... i wszystko okej. Wyszło na to, że u mnie tak się objawia podświadomie stres.
Dlaczego tak niskie ryzyko Cię przeraża? U mnie wyszło na pewno wyższe ryzyko (nie mam przy sobie dokumentów), ale lekarz mówił, że trzeba się martwić jak wychodzi 1:300
Bo mnie paraliżuje strach. Gdybym miała ryzyko 1:300 od razu robiłabym amnio przy 1:1000 zrobię sanco przy niższym może odpuszczę ale spokojna nie będę
Rozumiem, wierzę, że z każdym kolejnym usg będziesz się upewniac w tym, że wszystko jest ok
A mam pytanie czy w pierwszym poście się pomyliłaś o jedno 0? Tak z ciekawości pytam, bo to jest naprawdę mega niskie ryzyko 1:21300
Wczoraj cały dzień mi tak skakało jakby czkawka w brzuchuWam też tak skacze czasem brzuch w jednym miejscu??
Wczoraj cały dzień mi tak skakało jakby czkawka w brzuchu
Ja mam na 15.15 zjadłam garść migdałów i jem ziemniaki sobie ugotowalam jakoś to wchodzi tylko dziś.
Chyba coś zamówię na aliexpres jakieś skarpetki buciki może body widziałam tanie
Dzieki, chyba zainwestuje w ta opaske. Wszystko, byleby bylo troche lepiej. Nie wiem co jest gorsze, wymioty czy nudnosci. Pamietam, ze po wymiotach przynajmnej byla chwila ulgi a teraz tylko mnie mdli, ale nie na tyle, zeby leciec do lazienki. I tak caly dzien...Ja mam, ściągam tylko na noc, mdli nadal i wymiotuje kilka razy dziennie ale jak raz pół dnia nie miałam to myślałam że padne [emoji849] tabletki mi nic a nic nie pomagają. Ale teraz mam takie chwile przerwy że przez chwilę może nie mdlic, podejrzewam że bez opasek bym w ogóle nie żyła [emoji12]
Tylko ja mam chude łapy i wzięłam dziecięce żeby rzeczywiście uciskaly.
A spróbuj rozmasowac ten punkt na ręce, na necie znajdziesz, ja masowalam na początku zanim zamówilam i czułam różnice
Ile lat ma corka? Myslalas, zeby zaczac uczyc ja sama zasypiac?Też mi się trafił taki przypadek , córka od dwóch miesięcy bodajże przesypia dopiero noce, wcześniej pobudki minimum dwie i to nie na cyca , tylko ta oo, zły sen , albo pic i przy okazji płacz, także odespie pół roku i podejrzewam powtórka z rozrywki.
Dodatkowo od roku już nie robi drzemek w ciągu dnia i czasem usypianie jej trwa godzinę bo jej się poprostu spać nie chce
Dzieki! Slyszalam od poloznej, ze 6-7tydzien jest najgorszy. Mnie niestety zlapalo z opoznieniem. Jem, ale ciagle mnie muli. Nawet jak zjem chleb z maslem. Jestem w 8t6d, termin na 27 marca jak na razie. Mam nadzieje, ze przyszly tydzien bedzie lzejszy.Dla mnie jak na razie najgorzej było w 7, 8 tc. Z momentem przyjścia 9tc nudności odpuściły Nie zapominaj jeść - najgorsze co może być na mdłości. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie.
Na kiedy masz termin, bo chyba mamy podobnie?
Mam to samo. Raz zamowilam skarpetki dla syna, to przyszly z chinskimi znaczkami... innym razem sprobowalam zamowic jakies ubrania to rozmiar jak dla anorektyczki. Za to moja tesciowa to krolowa zakupow na aliJa na ali już nie zamawiam sztuczne to wszystko dla mnie strasznie