reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Hej kochane. Jak się czujecie? Mnie coś zmulilo chwilowo. Jak wasza cera mnie okropnie sypie na dekoldzie twarzy jak na miesiączkę normalnie w nocy się budzę bo chodzę co chwila do toalety. Ledwo wstałam dziś mam jakieś takie dziwne zawroty glowy. Umylam sie i leze chwilę puki mała śpi no ale zaraz trzeba iść.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
U mnie tak samo wysypało strasznie na dekolcie . Objawy minęły jedynie ból piersi pozostał .

Wiem, że ten temat już był ale nie mogę się dogrzebać. Ma ktoś detektor tętna Angeles Sounds JPD 100s? Od którego tygodnia slyszalyscie tętno?
Ja mam ten sam . W poprzedniej ciąży słyszałam ok 13 tygodnia (ale tez było ciężko znaleźć ) . W tej obecnie 10 tydzień i jeszcze nie usłyszałam serduszka .

Ja mam ten sam . W poprzedniej ciąży słyszałam ok 13 tygodnia (ale tez było ciężko znaleźć ) . W tej obecnie 10 tydzień i jeszcze nie usłyszałam serduszka .
To słabo :( ja właśnie jutro kończę 10 tydzień i myślałam nad kupnem bo stresuje się jakoś bardzo a prenatalne dopiero koło 10 września pewnie...

A czemu przez tyle czasu nie poszłaś sprawdzić ciąży? Ja bym nie wytrzymała :D zazdroszczę cierpliwości.
Mieszkam w Uk to pierwsze usg jest dopiero w 12 tygodniu . W pierwszej ciąży chodziłam prywatnie ale to nic nie zmieniało gdy tylko wyszłam z gabinetu chciałam wrócić na kolejne usg . Wiec teraz nie chodzę

Ja dzisiaj mialam sen. To przez Was dziewczyny :) gadamy o tych prenatalnych i nieswiadomie przezywam. Snilo mi sie, ze lekarz na moim usg liczyl paluszki i nagle zamarl i pokazal mi, ze czesc cialka dziecka jest znieksztalcona. Jakas masakra. Zaczelam sie stresowac :( Nie martwilam sie a teraz jak mam blizej usg to zaczynam sie stresowac. Dla zmiany tematu. Jaki sztyf lub dezodorant polecacie pod pachy jakis taki bardziej eko bez syfu w srodku? :)

reklama
Mieszkam w Uk to pierwsze usg jest dopiero w 12 tygodniu . W pierwszej ciąży chodziłam prywatnie ale to nic nie zmieniało gdy tylko wyszłam z gabinetu chciałam wrócić na kolejne usg . Wiec teraz nie chodzę
Rozumiem. My w Polsce tez chyba wiekszosc z nas chodzimy prywatnie. Ja to bym chyba umarła nie wiedząc co i jak hehe

Do góry